Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak wymienić czujnik temperatury - PII 1.2 8V

Featured Replies

Napisano

Pytanie tak jak w temacie. Sprawa wydaje się prosta, ale czujnik jest w tak mało dostępnym miejscu, że nie mam pomysłu jak się do niego dostać. Górną śrubę idzie jeszcze jakoś odkręcić, ale dolna jest tak umiejscowiona, że nie mogę podejść żadnym kluczem...

Jest gdzieś może w necie opis jak to zrobić?

Napisano

> Pytanie tak jak w temacie. Sprawa wydaje się prosta, ale czujnik jest w tak mało dostępnym miejscu,

> że nie mam pomysłu jak się do niego dostać. Górną śrubę idzie jeszcze jakoś odkręcić, ale

> dolna jest tak umiejscowiona, że nie mogę podejść żadnym kluczem...

> Jest gdzieś może w necie opis jak to zrobić?

Pytaj CityMatic

Napisano
  • Autor

> Pytaj CityMatic

Dobra chyba się rozpędziłem za bardzo bo to wygląda tak:

IMG_4c3cb894b80f92354.jpg

i tak sprzedają np. na allegro. To zmyliło mnie, że trzeba wymienić całość, ale z tego co się dowiedziałem czujnik to jedynie to zielone ustrojstwo a do tego dostęp jest ok. Dzięki.

Napisano
  • Autor

No dobra, główny 100% winowajca:

mimg,IMG_4c40ab52a20ec1234.jpg

Czujnik temperatury wymieniony i wszystko gra jak ta lala. Jakby się komuś podobna akcja trafiła to ważne info jest takie, że w wielu sklepach z częściami (m.in. w ASO ale nie tylko (!!) ) do których dzwoniłem sprzedają czujnik w komplecie z obudową przepływu i życzą sobie za to ok. 200 zł shocked.gif Kopara mi opadła z tą ceną poszukałem dalej i znalazłem sam czujnik za... 32 zł, wymieniłem i wszystko gra.

Na zdjęciu wyjęty stary walnięty, nowy mam ze stalową nakrętką więc łatwiej wkręcić i ew. później wykręcić. Oryginalny jak widać miał plastikową nakrętkę - jak dla mnie porażka i absurd, że takie coś w ogóle puszczają w obieg - zobaczcie jaka zarąbana po odkręceniu, klucz się ślizga - szczypce morse'a pomogły angryfire.gifTak czy siak wszystko gra smile.gif

Napisano

No to fajnie ze wszystko teraz gra, ale napisz jeszcze co Cie skłoniło do wymiany tego czujnika, jakie były objawy padniętego czujnika ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.