Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokrywa górnego schowka - Pęknięty zawias

Featured Replies

Napisano

Mam pęknięty zawias pokrywy górnego schowka. W jaki sposób jest możliwe wymontowanie tej pokrywy bez dewastacji całej deski? Jeśli ktoś przerabiał temat poproszę o podpowiedzi. Dzięki z góry.

Napisano

> Mam pęknięty zawias pokrywy górnego schowka. W jaki sposób jest możliwe wymontowanie tej pokrywy

> bez dewastacji całej deski? Jeśli ktoś przerabiał temat poproszę o podpowiedzi. Dzięki z góry.

mam ten sam problem ale nie mogłem dostać nigdzie takowego wiec temat olałem.

musisz odkręcić wpierw 2 śrubki żeby wyjąć schowek następnie musisz mieć małe chińskie rączki i odkręcasz 4 bodajże śrubki (po 2 na zawias) ale z góry mówię jak nie masz zawiasu to nie wykręcaj.

Napisano
  • Autor

> mam ten sam problem ale nie mogłem dostać nigdzie takowego wiec temat olałem.

> musisz odkręcić wpierw 2 śrubki żeby wyjąć schowek następnie musisz mieć małe chińskie rączki i

> odkręcasz 4 bodajże śrubki (po 2 na zawias) ale z góry mówię jak nie masz zawiasu to nie

> wykręcaj.

Kol. Olecki. Udało się. Pokrywa jest na 5 blachowkrętach. Odkręcałem je dwa dni od 11 do 20 i montowałem cały dzień. Małe ręce i tak na nic. Pomogło małe lusterko i chyba piętnaście różnych długości pokręteł. Robota autentycznie jak u dentystki. Pęknięty zawias skręciłem wkrętami i skleiłem. Ciężko było zamontować. Zamontowałem tylko na czterech wkrętach, ale i tak wkręty musiałem zmienić na takie z łbami na klucz sześciokątny. I znów lusterko i różne pokrętła. Myślę, że ta pokrywa montowana jest wtedy, gdy cała deska jest jeszcze poza samochodem.

Montaż bez zdejmowania deski jest karkołomny, ale jak widać możliwy. Śmiga aż miło. Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> a gdzie udało ci sie kupc taki zawias?

Nie kupiłem, a naprawiłem (patrz wyżej). Nie problem w naprawie, ale duży problem w wymontowaniu i zamontowaniu. Pozdrawiam.

Napisano

aha no tak nie doczytałem ,ja mam pęknięty zawias wiec kapa,ale szacun dla Ciebie że dałeś rade to wymontować i zamontować claps.gif

Napisano
  • Autor

> aha no tak nie doczytałem ,ja mam pęknięty zawias wiec kapa,ale szacun dla Ciebie że dałeś rade to

> wymontować i zamontować

Gdybyś mieszkał bliżej moglibyśmy się razem przy tym zawiasie pobawić. A swoją drogą podoba mi się Twoja sentencja w podpisie. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.