Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie dziala wzmacniacz Blaupunkt 260

Featured Replies

Napisano

Witam, zakupilem wzmacniacz Blaupunkt 260. W aucie z przodu mam zestaw helixa a w polce z tylu Infinity 100 watowe. Chcial bym zeby glosniki infinity byly napedzane przez wzmacniacz a helix z przodu bezposrednio z radia. Podlaczylem wzmacniacz, wpialem glosniki i co? I nic nie gra. Oczywiscie glosniki z przodu graja. Te z tylu graja ale bardzo lekkim basem malo slyszalnie. Na wzmacniaczu jest napiecie. Kombinowalem z tymi potencjometrami z tylu ale bez efektow. Posiadam radio pioneer deh-600 bt. W menu nie znalazlem zadnej opcji odpowiedzialnej za wzmacniacz. Moze mi ktos pomoc? W tym temacie jestem laikiem

Napisano
  • Autor

Podpiąłem, lampka na wzmaku świeci się kiedy radio jest włączone, kiedy wyłączone - nie świeci się.

Napisano

> Witam, zakupilem wzmacniacz Blaupunkt 260. W aucie z przodu mam zestaw helixa a w polce z tylu

> Infinity 100 watowe. Chcial bym zeby glosniki infinity byly napedzane przez wzmacniacz a helix

> z przodu bezposrednio z radia. Podlaczylem wzmacniacz, wpialem glosniki i co? I nic nie gra.

> Oczywiscie glosniki z przodu graja. Te z tylu graja ale bardzo lekkim basem malo slyszalnie.

> Na wzmacniaczu jest napiecie. Kombinowalem z tymi potencjometrami z tylu ale bez efektow.

> Posiadam radio pioneer deh-600 bt. W menu nie znalazlem zadnej opcji odpowiedzialnej za

> wzmacniacz. Moze mi ktos pomoc? W tym temacie jestem laikiem

slaba masa

Napisano
  • Autor

minus tak? Minus w Pandzie jest w karoserii i tak właśnie podłączyłem grubym kablem.

Napisano

> minus tak? Minus w Pandzie jest w karoserii i tak właśnie podłączyłem grubym kablem.

u mnie powodem slabego grania suba byla slaba masa lakierowana srubka ktora byl przykrecony kabel ok.gif

Napisano
  • Autor

Sprawdze to oczywiście. Głośniki nawet nie grają, żeby coś usłyszeć trzeba ustawić w radiu zeby grały tylne głośniki i wtedy można usłyszeć bardzo cichy bass. Żadnych sopranów, dosłownie nic. Resetowałem ustawienia radia ale nie pomogło.

Napisano

Mozliwe ze masa.

Ja mialem podobnie z tym ze okazalo sie ze to nie masa byla winna tylko spalony glosnik ktory robil spiecie i gralo wsyzstko tak jakby wcale facepalm.gif

Napisano
  • Autor

Sprawa rozwiązana! okazało się, że uszkodzone są wyjścia chinch w radiu. Oddaje na gwarancje.

Napisano

> Sprawa rozwiązana! okazało się, że uszkodzone są wyjścia chinch w radiu. Oddaje na gwarancje.

podlaczales wszystko na podlaczonym radiu ?

Napisano
  • Autor

Nie, podłączyłem wszystko i dopiero wtedy włączyłem radio. Od początku już nie grało. Ciekawe co mogło się uszkodzić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.