Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Obrotek angielski

Featured Replies

Napisano

Siema

Wie ktos moze gdzie moge dostac ten czarny plastik ew. jak go przerobic? Czy pozostaje mi wyciecie troche krzywiej dziury? (wtedy obrotek bedzie skierowany na srodek a nie w strone kierowcy) Niestety sprzedajacy na allegro wcisnal mi angola zamiast europejczyka :/ klnie.gif

foto: http://www.dropbox.com/gallery/7787497/1/obrotek?h=a0c8f0

btw macie tu jakis watek coby sie przedstawic? zeby.GIF

Dzieki za pomysly

Napisano

Jeśli pisał, że to wersja europejska, a sprzedał ci angola to masz prawo zwrotu towaru.

Poza tym przy sprzedaży wysyłkowej masz tak czy tak 10 dni na zwrot towaru.

Napisano

> Poza tym przy sprzedaży wysyłkowej masz tak czy tak 10 dni na zwrot towaru.

czy sprzedawca byla firma i czesc byla nowa?

jesli odpowiedz na ktorakolwiek czesc pytania brzmi "nie", to Twoja rada na nic sie zda... no.gif

Napisano

temat walkowany wiele razy - jak wytniesz krzywo dziure, to wyglada kiepawo.

plastik mozesz zakupic wraz z drugim, uszkodzonym obrotomierzem w wersji dla ruchu prawostronnego.

nie ma sensu kupowac angielskich obrotkow...

Napisano

> nie ma sensu kupowac angielskich obrotkow...

chyba, że chce się pokazywać obroty tylko pasażerowi biglaugh.gif

Napisano

> Jeśli pisał, że to wersja europejska, a sprzedał ci angola to masz prawo zwrotu towaru.

A że niby z jakiej racji? UK to przenieśli na inny kontynent czy jak facepalm.gif

> Poza tym przy sprzedaży wysyłkowej masz tak czy tak 10 dni na zwrot towaru.

Napisano

> Siema

> Wie ktos moze gdzie moge dostac ten czarny plastik ew. jak go przerobic? Czy pozostaje mi wyciecie

> troche krzywiej dziury? (wtedy obrotek bedzie skierowany na srodek a nie w strone kierowcy)

musisz pociąć ten czarny plastik obrócić tarcze i posklejać wszystko w drugą stronę mi anglika przerabiał kolega prot (profi robota ale trzeba trochę poczekać zlosnik.gif)

Napisano
  • Autor

Gdy dzwonilem by sie z nim normalnie dogadac odpowiedzial mi, ze ocipialem icon_eek.gif Towar byl uzywany oczywiscie. Czy pozostaje mi tylko zakup obrotomierza europejskiego... ten mi przynajmniej na czesci zostanie. Dzieki

> musisz pociąć ten czarny plastik obrócić tarcze i posklejać wszystko w drugą stronę mi anglika

> przerabiał kolega prot (profi robota ale trzeba trochę poczekać )

Moglbys napisac cos wiecej? Jakies fotki? Sprobowac zawsze mozna smile.gif

Napisano

> Gdy dzwonilem by sie z nim normalnie dogadac odpowiedzial mi, ze ocipialem Towar byl uzywany

> oczywiscie. Czy pozostaje mi tylko zakup obrotomierza europejskiego... ten mi przynajmniej na

> czesci zostanie. Dzieki

jeżeli towar był używany to mógł tak odpowiedzieć... i to w zgodzie z prawem biglaugh.gif

możęsz mu jedyni negatywny komentarz wsadzić biglaugh.gif i to tyle biglaugh.gif

Napisano

> Gdy dzwonilem by sie z nim normalnie dogadac odpowiedzial mi, ze ocipialem Towar byl uzywany

> oczywiscie. Czy pozostaje mi tylko zakup obrotomierza europejskiego... ten mi przynajmniej na

> czesci zostanie. Dzieki

jeśli nie masz zdolności artystyczno plastycznych to zleć komuś tą przeróbkę lub kup jakiegoś taniego taniego europejczyka grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.