Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klimatyzacja - elektryk popieprzyl

Featured Replies

Napisano

Witam,

rece mi opadly. Elektryk napierniczyl cos z klimatyzacja.

Na dokladke mowil cos, ze robil cos przy komputerze i teraz jest tak, ze jak wlaczam klime to mi niemilosiernie spadaja obroty.

Myslalem, ze utluke gada... - zabralem auto, zeby jeszcze czegos nie napieprzyl.

Przymul jeszcze mnie o schemat klimatyzazji pytal czy nie mam.

Moze jest tu ktos - kto wie jak dziala klimatyzacja, mial do czynienienia z podlaczaniem klimatyzacji do komputera i moglby mi to fizycznie zrobic.

Najlepiej z Warszawy - to bym podjechal i moze udaloby sie nam naprawic - podpiac do komputera (ECU czy cus) :-)

Mialem namiary na naszego kolege z kacika, ktory podlaczal klimatyzacje w bravach - ale kontakt zgubilem.

Wiem jedynie ze niedawno dziecko mu sie urodzilo.

Wiec jak tu gdzies jestes kolego - daj prosze znac - bo juz nie chce wiecej zadnych elektrykow takich jak ten ostatni.

Pozdrawiam

Artur

Napisano
  • Autor

Pchne watek do gory - moze sie znajdzie zagubiony forumowicz :-)

Napisano

> Witam,

> rece mi opadly. Elektryk napierniczyl cos z klimatyzacja.

> Na dokladke mowil cos, ze robil cos przy komputerze i teraz jest tak, ze jak wlaczam klime to mi

> niemilosiernie spadaja obroty.

Napisz coś więcej...czy to on nabijał Ci klime przy okazji?Jeśli nie to kiedy była nabijana i czy działała?Z jakim problemem byłeś u "elektryka" wink.gif ? itp itd z ostatniego okresu czasu...wtedy większa szansa, że porada się znajdzie;)

Napisano

> Moze jest tu ktos - kto wie jak dziala klimatyzacja,

fachowcem nie jestem ale troche wiem jak działa w samochodzie i nie tylko w samochodzie...pytanie było więc odpowiedziałem....problem może być mały

Napisano

Ja się w ogóle nie znam na klimie bo nie mam. Jednak jakiś czas temu ktoś z tego orum założył sobie klimę to bbm, mial identytyczne problemy ze spadającymi obrotami bo nie podłączy jakiegoś pina do ecu. ECU nie zwiększał obrotów po włączeniu sprężarki.

Napisano

Szukaj kolegi puzon2.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> fachowcem nie jestem ale troche wiem jak działa w samochodzie i nie tylko w samochodzie...pytanie

> było więc odpowiedziałem....problem może być mały

Ale Ty jestes z Katowic - a tamten kolega byl z Warszawy.

Napisano
  • Autor

Ale ja nie szukam tego kolegi, ktory mial ten sam problem - ale tego, ktory wiedzial i chcial podlaczyc ten wlasnie brakujacy pin.

:-(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.