Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Albea 1.2 16V Fiat ECU Scan

Featured Replies

Napisano
Witam, mam pytanie odnoście oprogramowania podobnego do Fiat ECU Scan. Kupiłem kabel KKL na Allegro i zainstalowałem na laptopie Fiat ECU scan. Niestety jak i również w wielu katalogach z częściami nie znalazłem tu Albei, wybrałem Fiata Idea 1.2 16V i dałem na połączenie, wyskoczył jakiś błąd ale na szczęście połączenie zostało ustanowione. Moja Albea ma zainstalowana instalację gazową i co jakiś czas trwale świeci się kontrolka MIL, spowodowane jest to dwoma błędami, które pokazuje komputer samochodu - zła mieszanka i przegrzanie katalizatora. Dzięki Fiat ECU Scan udało mi się te błędy wykasować, kontrolka MIL na razie nie świeci. Czy jest jednak jakiś konkretny program w którym będzie wyszczególniony fiat Albea?? Pozdrawiam i dziękuję z góry za wskazówki,
Napisano

> Witam, mam pytanie odnoście oprogramowania podobnego do Fiat ECU Scan. Kupiłem kabel KKL na

> Allegro i zainstalowałem na laptopie Fiat ECU scan. Niestety jak i również w wielu katalogach

> z częściami nie znalazłem tu Albei, wybrałem Fiata Idea 1.2 16V i dałem na połączenie,

> wyskoczył jakiś błąd ale na szczęście połączenie zostało ustanowione. Moja Albea ma

> zainstalowana instalację gazową i co jakiś czas trwale świeci się kontrolka MIL, spowodowane

> jest to dwoma błędami, które pokazuje komputer samochodu - zła mieszanka i przegrzanie

> katalizatora. Dzięki Fiat ECU Scan udało mi się te błędy wykasować, kontrolka MIL na razie nie

> świeci. Czy jest jednak jakiś konkretny program w którym będzie wyszczególniony fiat Albea??

> Pozdrawiam i dziękuję z góry za wskazówki,

Ale po co Ci dokładnie Fiat Albea? Ważne, że działa a co za nazwę wyświetla na ekranie to nieistotne wink.gif Ja Albeę ojca robiłem w visa na Lancia Y chyba wink.gif Grunt, że sterownik ten sam smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.