Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H] Instalacja CD70navi

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów!

Mam pytanko odnośnie zabudowy w Astrze H radia CD70navi zamiast dotychczasowego CD30mp3.

Chciałem zapytać czy ten zestaw radia z wyświetlaczem zdemontowanego z 1 innego samochodu będzie działał po założeniu do mojego samochodu bez dodatkowych konfiguracji, podłączania w serwisie itp?

Dzięki za pomoc 20.GIF

Napisano

> Witam kolegów!

> Mam pytanko odnośnie zabudowy w Astrze H radia CD70navi zamiast dotychczasowego CD30mp3.

> Chciałem zapytać czy ten zestaw radia z wyświetlaczem zdemontowanego z 1 innego samochodu będzie

> działał po założeniu do mojego samochodu bez dodatkowych konfiguracji, podłączania w serwisie

> itp?

> Dzięki za pomoc

Jeśli to para czyli radio i wyświetlacz zdemontowane z tego samego auta to będzie działać bez konieczności logowania.

Napisano

Obawiam sie czy nie bedzie problemu z zgodnoscia instalacji. Szczegolnie jezeli chodzi o wyswielacz. Pytanie drugie czy kabel do anteny GPS tez bedzie wewnatrz auta.

Raczej taka zmiana moze byc niemozliwa lub wiazac sie z wysokimi kosztami adaptacji.

Napisano

> Obawiam sie czy nie bedzie problemu z zgodnoscia instalacji. Szczegolnie jezeli chodzi o

> wyswielacz. Pytanie drugie czy kabel do anteny GPS tez bedzie wewnatrz auta.

> Raczej taka zmiana moze byc niemozliwa lub wiazac sie z wysokimi kosztami adaptacji.

Kabla od anteny prawie napewno nie będzie. Trzeba dołożyć antenę z szeroką podstawką która będzie miala obsługę GPS

Możliwe że będzie konieczna też wymiana ramki wyświetlacza

Jeśli będzie CID to trzeba pamiętać by sprzedawca radia i wyświetlacza nie " zapomniał" dać kabla RGB

Napisano
  • Autor

> Kabla od anteny prawie napewno nie będzie. Trzeba dołożyć antenę z szeroką podstawką która będzie

> miala obsługę GPS

> Możliwe że będzie konieczna też wymiana ramki wyświetlacza

> Jeśli będzie CID to trzeba pamiętać by sprzedawca radia i wyświetlacza nie " zapomniał" dać kabla

> RGB

dzięki za pomoc, chyba więc odpuszczę sobie seryjny GPS, ewentualnie kupię uniwersalny

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.