Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z dmuchawą

Featured Replies

Napisano

Witam,

Jak na złość w największy upał nawalil mi nawiew. Dzisiaj wyciągnąłem wiatraczek rozebrałem konsole i znalazłem przyczynę. Okazuje się, że coś nie styka kostka od potencjometru bo jak docisne palcem to wiatrak działa. Problem polega na tym, że udało mi się zdjąc plastykową zabudowę ale nie wiem jak się dostać do tylu tego potencjometru bo caly ten panel trzymaja z tylu linki a nie naprawie kostki / złącza jak się do niego fizycznie nie dostanę. Ktos wie jak się tam dostać? Będę bardzo wdzieczny za rady.

Napisano

> Witam,

> Jak na złość w największy upał nawalil mi nawiew. Dzisiaj wyciągnąłem wiatraczek rozebrałem konsole

> i znalazłem przyczynę. Okazuje się, że coś nie styka kostka od potencjometru bo jak docisne

> palcem to wiatrak działa. Problem polega na tym, że udało mi się zdjąc plastykową zabudowę ale

> nie wiem jak się dostać do tylu tego potencjometru bo caly ten panel trzymaja z tylu linki a

> nie naprawie kostki / złącza jak się do niego fizycznie nie dostanę. Ktos wie jak się tam

> dostać? Będę bardzo wdzieczny za rady.

O widze ze kolega ma podobny problem wink.gif

ja wlasnie tez nie moglem sie odbrac i narazie olalem sprawe, ale jka ktos cos wie i tym razem pomoze to sie przylaczam do pytania.

Napisano

> Ktos wie jak się tam

> dostać? Będę bardzo wdzieczny za rady.

w angielskich manualach powinna być podana sekwencja działań

Napisano
  • Autor

Ponieważ, nie mogłem się tam dostać problem został rozwiązany inaczej. Włożyłem tam małe lustereczko i zobaczyłem gdzie jest kostka, palcami po omacku odpiąłem kostkę no i się okazało ze 5 pin w kostce jest upalony.

Kostka naprawiona i obyło się bez dalszego rozbierania smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.