Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

o co biega

Featured Replies

Napisano

wiem ze bez podłączenia do kompa nie da się stwierdzić co ale może jakieś sugestie otóż mój traktorek 1,9 jtd dostaje dziwnego objawu w czasie jazdy najpierw zapala sie kontrolka silnika później oleju i gaśnie silnik po chwili odpala nie pokazuje żadnych błędów i jedzie dziarsko dalej dodam ze olej ma poziom. czekam na jakieś sugestie

Napisano

> wiem ze bez podłączenia do kompa nie da się stwierdzić co ale może jakieś sugestie otóż mój

> traktorek 1,9 jtd dostaje dziwnego objawu w czasie jazdy najpierw zapala sie kontrolka silnika

> później oleju i gaśnie silnik po chwili odpala nie pokazuje żadnych błędów i jedzie

> dziarsko dalej dodam ze olej ma poziom. czekam na jakieś sugestie

Widzę że żadnych chętnych do pomocy, tak jak sam napisałeś bez komputera wiele nie zdziałasz, imo jeśli zaświeca się kontrolka od ciśnienia oleju trzeba z tym jak najszybciej do mechanika bo można sobie bałaganu z silnikiem narobić wink.gif

Pozdro.

Napisano
  • Autor

> Widzę że żadnych chętnych do pomocy, tak jak sam napisałeś bez komputera wiele nie zdziałasz, imo

> jeśli zaświeca się kontrolka od ciśnienia oleju trzeba z tym jak najszybciej do mechanika bo

> można sobie bałaganu z silnikiem narobić

> Pozdro.

no ale oleju jest tyle co powinno i nie ubywa wiec może czujnik ciśnienia oleju bądź stanu jutro się sciana.gif okaże

Napisano

> no ale oleju jest tyle co powinno i nie ubywa wiec może czujnik ciśnienia oleju bądź stanu jutro

> się okaże

To że olej jest, nie oznacza że ma ciśnienie, a olej bez ciśnienia to zatarty silnik wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.