Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak iskry...

Featured Replies

Napisano

Witam ponownie po latach (bodajże 3) - ja wyemigrowałem kropek został w PL i na forum czasu nie starczało :-)

jak to starzy górale mówią - jak trwoga to do Boga.

Nie było mnie dłuuugo na forum ale kropek cały czas jest w posiadaniu - używany przez około 3 tygodnie w roku ale jest.

Do rzeczy.

Pojechała moja Pani na wakacje do PL z dzieciątkiem i zaczęła w miarę normalną eksploatację nieużywanego od 3 lat kropka.

Wymieniła już wydech, akumulator, hamulce, paski i oleje i nagle się dziwna rzecz stała.

Po około miesiącu użytkowania idzie rano do samochodu a ten nic, a nie nie chce zapalić.

Zadzwoniła do szwagra bo chłop łebski jest i po zholowaniu do garażu okazało się że nie ma iskry confused.gif

Ki czort?

Macie jakieś doświadczenia itp w tej kwestii.

Ja jej za bardzo pomóc nie mogę bo jakieś 1600 kilometrów od samochodu jestem i ciężko.

Punto II 1,2 8V 2000

Napisano

> Witam ponownie po latach (bodajże 3) - ja wyemigrowałem kropek został w PL i na forum czasu nie

> starczało :-)

> jak to starzy górale mówią - jak trwoga to do Boga.

> Nie było mnie dłuuugo na forum ale kropek cały czas jest w posiadaniu - używany przez około 3

> tygodnie w roku ale jest.

> Do rzeczy.

> Pojechała moja Pani na wakacje do PL z dzieciątkiem i zaczęła w miarę normalną eksploatację

> nieużywanego od 3 lat kropka.

> Wymieniła już wydech, akumulator, hamulce, paski i oleje i nagle się dziwna rzecz stała.

> Po około miesiącu użytkowania idzie rano do samochodu a ten nic, a nie nie chce zapalić.

> Zadzwoniła do szwagra bo chłop łebski jest i po zholowaniu do garażu okazało się że nie ma iskry

> Ki czort?

> Macie jakieś doświadczenia itp w tej kwestii.

> Ja jej za bardzo pomóc nie mogę bo jakieś 1600 kilometrów od samochodu jestem i ciężko.

> Punto II 1,2 8V 2000

Cewki , czujnik położenia wału ... ,

Napisano

Kontrolka od immobilisera gaśnie?

Napisano
  • Autor

> Kontrolka od immobilisera ga?nie?

Gasnie.

Napisano

> Witam ponownie po latach (bodajże 3) - ja wyemigrowałem kropek został w PL i na forum czasu nie

> starczało :-)

> jak to starzy górale mówią - jak trwoga to do Boga.

> Nie było mnie dłuuugo na forum ale kropek cały czas jest w posiadaniu - używany przez około 3

> tygodnie w roku ale jest.

> Do rzeczy.

> Pojechała moja Pani na wakacje do PL z dzieciątkiem i zaczęła w miarę normalną eksploatację

> nieużywanego od 3 lat kropka.

> Wymieniła już wydech, akumulator, hamulce, paski i oleje i nagle się dziwna rzecz stała.

> Po około miesiącu użytkowania idzie rano do samochodu a ten nic, a nie nie chce zapalić.

> Zadzwoniła do szwagra bo chłop łebski jest i po zholowaniu do garażu okazało się że nie ma iskry

> Ki czort?

> Macie jakieś doświadczenia itp w tej kwestii.

> Ja jej za bardzo pomóc nie mogę bo jakieś 1600 kilometrów od samochodu jestem i ciężko.

> Punto II 1,2 8V 2000

czujnik położenia wału do sprawdzenia

Napisano
  • Autor

> czujnik położenia wału do sprawdzenia

Bingo.

Czujnik wymieniony i kropek już jeździ

Dzięki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.