Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astar F GSI - belka zderzaka przedniego

Featured Replies

Napisano

Polakierowalem te zderzaki, pozostalo tylko zalozyc, niestety zderzak przedni jest bez belki, na foto widze ze gsi ma belke plastikowa? metalowa? za bardzo nie wiem jak to ma byc i co musze kupic, moze ktos ma foto takiej belki z obu stron?

Sa to zderzaki oryginalne, kupione na szrocie w Belgii.

Napisano

> Polakierowalem te zderzaki, pozostalo tylko zalozyc, niestety zderzak przedni jest bez belki, na

> foto widze ze gsi ma belke plastikowa? metalowa? za bardzo nie wiem jak to ma byc i co musze

> kupic, moze ktos ma foto takiej belki z obu stron?

> Sa to zderzaki oryginalne, kupione na szrocie w Belgii.

metalowa, jak nikt nie wrzuci to postaram sie jakies stare fotki znalezc.

pozdr

Napisano
  • Autor

> metalowa, jak nikt nie wrzuci to postaram sie jakies stare fotki znalezc.

> pozdr

Na allegro sa wlasnie te matalowe tak jak w sklepie moto. Interesuje mnie zdjecie w jaki sposob jest ta belka przykrecana do auta? tak jak w zwyklym zderzaku? tylko nakretki od strony auta? hmm.gif

Napisano

> Na allegro sa wlasnie te matalowe tak jak w sklepie moto. Interesuje mnie zdjecie w jaki sposob

> jest ta belka przykrecana do auta? tak jak w zwyklym zderzaku? tylko nakretki od strony auta?

nie mam niestety foty, ale tak, belka ma takie 'uszy' z gwintami od strony wewnetrznej

i przykrecasz ja dwoma nakretkami od strony auta

Napisano
  • Autor

Wszystko jasne, jutro zamowie ta belke w sklepie.

p.s. dzis przyszedl moj sasiad do warsztatu, dowiedzialem sie ze nie warto wogole w stare auto inwestowac i ze wstyd tym jezdzic, poradzil mi jezdzic ile sie da, nie inwestowac, a pozniej zezlomowac... confused.gif Czasami ludzie potrafia mnie zniechecic do modzenia przy asterce. Przeciez to auto lepiej wyglada niz niektore po roku 2000..... brawo.gif

Napisano

A sasiad czym jezdzi? Paskiem w tedeiku irked.gif B5 po lifcie? Ja takich tekstow sie obsluchalem nieskonczona ilosc (podczas pracy nad wozem w stanie mocno niekompletnym), nic mnie nie zniechecilo...Nowy to kupuje papier toaletowy...

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> A sasiad czym jezdzi? Paskiem w tedeiku B5 po lifcie?

> Pozdrawiam

Jezdzi BMW z 2003 roku, nie tak dawno padla mu skrzynia, kupil uzywke za 1700zl z allegro hahaha.gif, ja za 70zl wink.gif, z tym ze u jego padla przy przebiegu 170tys km .

aaa i jeszcze jedno z cyklu chwale sie 270751858-jezyk.gif dla sasiada szczeka opadnie w sobote hehe.gif przed domem bede mial Porsche Panamere Turbo 2010 rok, szef mnie odwiedzi w sobote gdyz na tydzien czasu przyjezdza do Polski, weekend na moim zadupiu spedzi, pozniej jedzie zwiedzac Polske zlosnik.gif

Obiecal, ze da autkiem rundke zrobic spineyes.gif

Napisano

> Jezdzi BMW z 2003 roku, nie tak dawno padla mu skrzynia, kupil uzywke za 1700zl z allegro

Naprawde, tak mi przykro rotfl.gif

> Porsche Panamere Turbo 2010 rok, szef mnie odwiedzi w sobote gdyz na tydzien czasu

> przyjezdza do Polski, weekend na moim zadupiu spedzi, pozniej jedzie zwiedzac Polske

> Obiecal, ze da autkiem rundke zrobic

Spal kapcia, a filmik na kacik slinka.gif

Mi sie marzy Subaru Impreza STI na caly dzien po kretych asfaltowych drogach....

Poza tym marzy mi sie jakas rasowa terenowka (nawet nie Land Rover, moze byc Uaz lub Gaz 69) na caly dzien po lesie i lakach....

No i jeszcze jedno: czolg, przynajmniej na dzien do jazdy po wszystkim ....

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Jedno marzenie moge spelnic, Subaru Impreza WRC STI, moj brat w tamtym roku sobie kupil w USA i przetransportowal do Polski. Niestety nie podoba mi sie to auto, nie jest to kultowy sedan tylko te dziwadlo, obecnie Suabru produkuje nowszy model i powrocilo do sedana.....

Wlasnie skonczylem modzic przy Asterce, od 8 zaczynam ponownie. skromny.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.