Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana klemy +

Featured Replies

Napisano

Witam, mam problem, z powodu mojej nadgorliwości i czyszczenia klemy + ,wytarła się tak że nie mogę ją stabilnie przykręcić do biegunu akumulatora. Czy ktoś wymieniał kiedyś klemę?? Ile to roboty, ile kosztuje nowa?? Pacjent to scs. Pozdro

Napisano

> Witam, mam problem, z powodu mojej nadgorliwości i czyszczenia klemy + ,wytarła się tak że nie mogę

> ją stabilnie przykręcić do biegunu akumulatora. Czy ktoś wymieniał kiedyś klemę?? Ile to

> roboty, ile kosztuje nowa?? Pacjent to scs. Pozdro

Nowa klema + z kablem do altka kosztuje w ASO 120zl. Ale lepiej chyba kupic na allegro kleme za 10zl i samemu zamocowac ten kabel smile.gif

Napisano

> Nowa klema + z kablem do altka kosztuje w ASO 120zl. Ale lepiej chyba kupic na allegro kleme za

> 10zl i samemu zamocowac ten kabel

Lepiej chyba iść do sklepu motoryzacyjnego i nie płacić za przesyłkę.

A metoda doraźna to odkręcenie śruby od klemy i spiłowanie trochę tych "szczęk" gdzie się klema zaciska - zaciśnie się bardziej, obwód będzie mniejszy i będzie się trzymać mocniej smile.gif

Napisano

> Witam, mam problem, z powodu mojej nadgorliwości i czyszczenia klemy + ,wytarła się tak że nie mogę

> ją stabilnie przykręcić do biegunu akumulatora. Czy ktoś wymieniał kiedyś klemę?? Ile to

> roboty, ile kosztuje nowa?? Pacjent to scs. Pozdro

Ja obciąłem klemę i kupiłem w motoryzacyjnym uniwersalną taką co się skręca kabel - koszt 5 zł.

Napisano

> Lepiej chyba iść do sklepu motoryzacyjnego i nie płacić za przesyłkę.

> A metoda doraźna to odkręcenie śruby od klemy i spiłowanie trochę tych "szczęk" gdzie się klema

> zaciska - zaciśnie się bardziej, obwód będzie mniejszy i będzie się trzymać mocniej

Tak właśnie zrób, miałem to samo, podpiłowałem tam gdzie sie klema schodzi i było Ok.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.