Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kolizja!!!!!

Featured Replies

Napisano

Witam Kolegów!

Mam problem, dziś rano najechałem facetowi swoim cc na tył(dodam ze mocno zahamowałem), i po za pękniętym zderzakiem, pojawiło się coś dziwnego. A mianowicie gdy auto jest na luzie to znaczy jak ktoś mnie holuje nic nie słychać, gdy zapale auto i włączę bieg 1 zaczyna strasznie trząść i tak jak by coś ocierało/stukało, gdy włączę 2 coraz mnie i tak aż do 3 i później już nic nie słychać.A gdy włączę bieg wsteczny to w ogóle nic nie słychać.Podnosiłem auto na lewarku z obu stron i sprawdzałem koło i wokół koła i nic, jutro wjadę na kanał i luknę go od spodu, ale pisze bo może ktoś podpowie co to może być? confused.gif

Napisano

> Witam Kolegów!

> Mam problem, dziś rano najechałem facetowi swoim cc na tył(dodam ze mocno zahamowałem), i po za

> pękniętym zderzakiem, pojawiło się coś dziwnego. A mianowicie gdy auto jest na luzie to znaczy

> jak ktoś mnie holuje nic nie słychać, gdy zapale auto i włączę bieg 1 zaczyna strasznie trząść

> i tak jak by coś ocierało/stukało, gdy włączę 2 coraz mnie i tak aż do 3 i później już nic nie

> słychać.A gdy włączę bieg wsteczny to w ogóle nic nie słychać.Podnosiłem auto na lewarku z obu

> stron i sprawdzałem koło i wokół koła i nic, jutro wjadę na kanał i luknę go od spodu, ale

> pisze bo może ktoś podpowie co to może być?

sprawdź czy nie oberwała sie która poducha

Napisano

> Witam Kolegów!

> Mam problem, dziś rano najechałem facetowi swoim cc na tył(dodam ze mocno zahamowałem), i po za

> pękniętym zderzakiem, pojawiło się coś dziwnego. A mianowicie gdy auto jest na luzie to znaczy

> jak ktoś mnie holuje nic nie słychać, gdy zapale auto i włączę bieg 1 zaczyna strasznie trząść

> i tak jak by coś ocierało/stukało, gdy włączę 2 coraz mnie i tak aż do 3 i później już nic nie

> słychać.A gdy włączę bieg wsteczny to w ogóle nic nie słychać.Podnosiłem auto na lewarku z obu

> stron i sprawdzałem koło i wokół koła i nic, jutro wjadę na kanał i luknę go od spodu, ale

> pisze bo może ktoś podpowie co to może być?

Poducha ok.gif

Napisano
  • Autor

> sprawdź czy nie oberwała sie która poducha

A da się samemu wymienić czy jest konieczność wizyty u mechanika??

Napisano

> A da się samemu wymienić czy jest konieczność wizyty u mechanika??

masz narzedzia? grinser006.gif

Napisano

> A da się samemu wymienić czy jest konieczność wizyty u mechanika??

sprawdź która, na dobrym lewarku podeprzyj silnik gdzieś obok niej i wymienisz raczej nie powinno być problemów

Napisano
  • Autor

> sprawdź która, na dobrym lewarku podeprzyj silnik gdzieś obok niej i wymienisz raczej nie powinno

> być problemów

Tak wszystko mam narzędzia, kanał;) Ok dzięki wielkie za pomoc jutro zabieram się za to;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.