Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amba fatima

Featured Replies

Napisano

Wczoraj moje mulher.gif podjechalo pod dom , miś jej zgasł i tu się zaczyna historia - znikło wszystko icon_eek.gif , zero świateł , kontrolek po prostu nie ma nic jakby ktoś wyjął akumulator. Światło w środku zapala się tylko w pozycji wymuszonej , bo po otwarciu drzwi już nie. Ktoś ma jakieś pomysły ??? Po prostu szok nie wiem czego szukać hmm.gif

Napisano

> Wczoraj moje podjechalo pod dom , miś jej zgasł i tu się zaczyna historia - znikło wszystko ,

> zero świateł , kontrolek po prostu nie ma nic jakby ktoś wyjął akumulator. Światło w środku

> zapala się tylko w pozycji wymuszonej , bo po otwarciu drzwi już nie. Ktoś ma jakieś pomysły

> ??? Po prostu szok nie wiem czego szukać

a klemy są na miejscu?? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> a klemy są na miejscu??

Tak , sprawdzałem już także bezpieczniki , dodam że nie działa też centralny no nic po prostu.

Napisano

> Tak , sprawdzałem już także bezpieczniki , dodam że nie działa też centralny no nic po prostu.

a moze masy nie ma??? albo zwarcie gdzies hmm.gif

Napisano

> Wczoraj moje podjechalo pod dom , miś jej zgasł i tu się zaczyna historia - znikło wszystko ,

> zero świateł , kontrolek po prostu nie ma nic jakby ktoś wyjął akumulator. Światło w środku

> zapala się tylko w pozycji wymuszonej , bo po otwarciu drzwi już nie. Ktoś ma jakieś pomysły

> ??? Po prostu szok nie wiem czego szukać

Paaanie, masa siem któraś odkręciła i zdechło wink.gif

Ewentualnie aku padło doszczętnie, podmienialiście na próbę hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Obstawiałbym aku. Oberwały się płyty i powiedziało

Aku jest prawie nowy , zresztą już sprawdzony , masa też ok. Poza tym jak pisałem wcześniej światło w środku , pozycje i awaryjne są ok a więc wszystko co działa bez stacyjki. Nie ma prądu przed stacyjką więc pozostaje body komp frown.gif

Napisano

> Aku jest prawie nowy , zresztą już sprawdzony , masa też ok. Poza tym jak pisałem wcześniej światło

> w środku , pozycje i awaryjne są ok a więc wszystko co działa bez stacyjki. Nie ma prądu przed

> stacyjką więc pozostaje body komp

ja pamietam ze w pandzie w kabinie w okolicach raczki do otwierania przedniej maski szla taka wiazka kabli, zdarzalo sie ze ja zawadzalem butem, moze twojej dziewczynie sie to czasciej zdarzalo i cos sie przetarlo:)

Napisano
  • Autor

odświeżając temat , podobno bez podpięcia pod kompa nic się nie dojdzie , ale tu pytanie czy bez włączonej stacyjki komputer coś przeczyta ? Bo o ile pamiętam w passacie muszę zawsze przekręcić stacyjkę jak kasują mi servis olejowy itp.

Napisano

> odświeżając temat , podobno bez podpięcia pod kompa nic się nie dojdzie , ale tu pytanie czy bez

> włączonej stacyjki komputer coś przeczyta ? Bo o ile pamiętam w passacie muszę zawsze

> przekręcić stacyjkę jak kasują mi servis olejowy itp.

poradza sobie, dadza zasilanie z innego zrodla

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.