Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zdemontowanie zegarów lacetti

Featured Replies

Napisano

niestety dalej smalonym czuc , muszę rozebrac deskę (aso papla że nie czuc smrodu więc nie ma co szukac problemu), zaczyna zalatywac po około 30 minutach jazdy i ciężko wytrzymac,

może ktos wyjmował zegary (po obniżeniu kierownicy czuc bardziej spaleniznę, podejrzewam cos koło zegarów)

Napisano

> niestety dalej smalonym czuc , muszę rozebrac deskę (aso papla że nie czuc smrodu więc nie ma co

> szukac problemu), zaczyna zalatywac po około 30 minutach jazdy i ciężko wytrzymac,

> może ktos wyjmował zegary (po obniżeniu kierownicy czuc bardziej spaleniznę, podejrzewam cos koło

> zegarów)

Wyjmowałem zegary, robota jest banalna, zajmuje 5 minut. Na początku odkręcasz dwie śrubki, które są za kierownicą. One pozwolą ściągnąć osłonę tam gdzie są przełączniki do migaczy, wycieraczek, etc. Następnie odkręcasz dwie śrubki przy zegarach na górze. Jak już odkręcisz te cztery śruby ściągasz osłonę o której pisałem i czarną ramkę przy zegarach. To jest jeden element, do tego trzeba odpiąć (oderwać) tę listwę ozdobną (srebrną lub czarną w zależności od wersji), która również jest częścią tego elementu. Jak już to ściągniesz to zostają Ci śrubki przy zegarze. Jak dobrze pamiętam są trzy sztuki. I to wszystko. Zegary podpięte są na dwie kostki.

Napisano
  • Autor

> Wyjmowałem zegary, robota jest banalna, zajmuje 5 minut. Na początku odkręcasz dwie śrubki, które

> są za kierownicą. One pozwolą ściągnąć osłonę tam gdzie są przełączniki do migaczy,

> wycieraczek, etc. Następnie odkręcasz dwie śrubki przy zegarach na górze. Jak już odkręcisz te

> cztery śruby ściągasz osłonę o której pisałem i czarną ramkę przy zegarach. To jest jeden

> element, do tego trzeba odpiąć (oderwać) tę listwę ozdobną (srebrną lub czarną w zależności od

> wersji), która również jest częścią tego elementu. Jak już to ściągniesz to zostają Ci śrubki

> przy zegarze. Jak dobrze pamiętam są trzy sztuki. I to wszystko. Zegary podpięte są na dwie

> kostki.

dzięki, dziś będę próbował dobrać się do zegarów ok.gif

Napisano

> dzięki, dziś będę próbował dobrać się do zegarów

Jeszcze jedna rada. Nie przekręcaj kluczyka na odpiętych kostkach od zegara. Spowoduje to, że wywali się błąd (kontrolka na zegarach) o braku informacji dotyczącej ;poziomu paliwa, temperatury płynu, etc. Będziesz musiał jechać do serwisu, żeby go skasować. Na szczęście nie oszczędzano na długości wiązek i można spokojnie wyciągnąć zegary, grzebać przy nich przy włączonej stacyjce bez ich odpinania.

Napisano
  • Autor

> Jeszcze jedna rada. Nie przekręcaj kluczyka na odpiętych kostkach od zegara. Spowoduje to, że

> wywali się błąd (kontrolka na zegarach) o braku informacji dotyczącej ;poziomu paliwa,

> temperatury płynu, etc. Będziesz musiał jechać do serwisu, żeby go skasować. Na szczęście nie

> oszczędzano na długości wiązek i można spokojnie wyciągnąć zegary, grzebać przy nich przy

> włączonej stacyjce bez ich odpinania.

za późno zlosnik.gif, poszło szybko i sprawnie i odpalałem bez zegarów, tak czy owak nie znalazłem problemu w zegarach i w kablach wokół nich (brak spalenizny i przypaleń),

wracając z zakupów poszedł dym z podszybia i zrezygnowałem z jazdy , laweta zabrała laczka do serwisu chevroleta i czekam na informację crazy.gif

niby wina wentylatora ale czy dym będzie bez włączonego wentylatora hmm.gif, chyba nie dlatego coś innego musiało paść

koszt 187 pln,

spalona kostka w podszybiu za zegarami

p8062291.jpg

p8062299.jpg

p8062297.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.