Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

śruby do alusow od CCS

Featured Replies

Napisano

Pany czy ma ktos orientacje czy sruby od stalowek beda ok do tych alusow seryjnych od cc sportinga czy trzeba kupowac inne , typowe jakies do tych felg? panic.gif

Napisano

> Pany czy ma ktos orientacje czy sruby od stalowek beda ok do tych alusow seryjnych od cc sportinga

> czy trzeba kupowac inne , typowe jakies do tych felg?

musisz kupić śruby do felg alu, bo zwykłe mają inny kształt łepka.

Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi ok.gif

Napisano
  • Autor

> musisz kupić śruby do felg alu, bo zwykłe mają inny kształt łepka.

> Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi

ok lepek rozumiem ale one chyba jeszcze jak dluzsze sa nie? icon_eek.gif bo kurde jezdzena takich od stalowek z sercem na ramieniu na razie dopoki sie nie dowiem jak cos jutro rano lece kupic.. w motoryzacyjnym dorwe czy predzej na wulkanizacji?

Napisano

> ok lepek rozumiem ale one chyba jeszcze jak dluzsze sa nie? bo kurde jezdzena takich od stalowek

> z sercem na ramieniu na razie dopoki sie nie dowiem jak cos jutro rano lece kupic.. w

> motoryzacyjnym dorwe czy predzej na wulkanizacji?

imho w sklepie moto z częściami fiata powinni mieć ok.gif

co do długości to nie pomogę bo nie wiem, ale jak dobrze poszukasz to pewnie w archiwum znajdziesz bo to jest popularny temat grinser006.gif

Napisano

> Pany czy ma ktos orientacje czy sruby od stalowek beda ok do tych alusow seryjnych od cc sportinga

> czy trzeba kupowac inne , typowe jakies do tych felg?

Juz nie pamietam bo dawno to bylo ale cos mi sie kojarzy ze u siebie jak zmienialem felgi na inne i kupowalem nowe sruby do alu i je porownywalem z tymi z felg z ccs to jednak ciut mniejszy stozek mialy ( te od felg ccs'owych ). Pewnie jeszcze gdzies mi lezy komplet tych do alu ccs to jesli kolezanka potrzebuje to poszperam smile.gif

Napisano
  • Autor

> Juz nie pamietam bo dawno to bylo ale cos mi sie kojarzy ze u siebie jak zmienialem felgi na inne i

> kupowalem nowe sruby do alu i je porownywalem z tymi z felg z ccs to jednak ciut mniejszy

> stozek mialy ( te od felg ccs'owych ). Pewnie jeszcze gdzies mi lezy komplet tych do alu ccs

> to jesli kolezanka potrzebuje to poszperam

hmmmm a poszperaj hmm.gif bo je jedze na tych od stalowek i kazdy mi pitoli ze za krotkie, ze lepek inny ze to ze zaraz mi sie kolo urwie i chyba sie zdecyduje na nie zeby miec spokoj

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.