Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugeot 206 i elektryczny szyberdach - problem.

Featured Replies

Napisano

Moja siostra ma 206 z elektrycznym szyberdachem. Znajomy od którego kupowała twierdził, że poszedł bezpiczenik i dlatego nie działa. Jednak szukam i szukam i w książce nie widzę od szyberdachu bezpiecznika - inna sprawa, że wszystkie są dobre :/.

Wyjąłem kostkę od przełącznika szyberdachu - wydaje mi się, że nie dochodzi tam prąd. Nie jestem tego niestety pewien, bo nie mam żadnego miernika (u siostry się urlopuję) - co więcej dopiero dzisiaj udało mi się załatwić kawałek kabelka, żeby sprawdzić "na żarówkę" czy jest zasilanie.

Moje pytanie jest krótkie - co to może być. Z góry dziękuję za pomoc smile.gif

...Edit...

No i srawa wygląda tak. Zasilanie dochodzi, silnik był rozkręcony (wykręcone te 2 śrubki co łaczą go ze ślimakiem). Nie mam niestety czym go skręcić - jutro wizyta w sklepie. Jak trzymałem ręką otwierał się bez większych problemów (czasami na się przycinał - pomagała przymknięcie i otwieranie dalej), ale przy zamykaniu coś strzela i trzeba mu ręką pomagać. Nie wiem czy jest to wina tego, że nie jestem w stanie utrzymać w łapie mechanizmu, czy jest on po prostu uszkodzony... Aha. Jak już porządnie domknąłem dach (wcześniej był jakieś 1 cm niedomknięty) to teraz w ogóle nie chciał się otworzyć...

Jutro powalczę dalej wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.