Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wersja UPROAD - pytania

Featured Replies

Napisano

Witam, noszę się z zamiarem zakupu wersji UPROAD, nie ma tego zbyt wiele w ogłoszeniach (mam na myśli Niemcy) i teraz pytanie, czy ktoś miał z tym kontakt? Na coś szczególnego zwrócić uwagę? I co ważne, czy JTD 140km i 150km, to faktycznie 2 różne wersje czy też bląd na stronach z ogłoszeniami?

Raczej mało informacji jest w internecie, ale na ta chwilę wyczytałem, że tam wciąż jest FWD, prawda to?

Obecnie nie mam fiata, ale jestem weteranem marki, cc,sc,panda,grande wiec generalnie wiem czego spodziewac sie po marce, a po tej wersji?

Za rady byłbym wdzięczny, gdyż auto stoi baaardzo daleko ode mnie i dobrze było znać jakieś tajemnie, jeśli są, przed podróżą.

Napisano

> Witam, noszę się z zamiarem zakupu wersji UPROAD, nie ma tego zbyt wiele w ogłoszeniach.......

.

a czemu chcesz uproad'a? to nic innego jak zwykłe stilo + pare plastików..

Napisano
  • Autor

> .

> a czemu chcesz uproad'a? to nic innego jak zwykłe stilo + pare plastików..

Ale dzięki temu podoba mi się, wyróżnia się, na fotkach wydaje się podniesiony, co też było by plusem, ponadto polubiłem auta praktyczne (kiedyś tylko byle efektowne) ale gdy ciepło woże rower, gdy zimno narty, ciągle coś wożę itp, a SW wydaje się pojemny.

Raczej pytam o stronę techniczną, jakieś różnice w zawieszeniu? Czy silniki tożsame?

Napisano

> Raczej pytam o stronę techniczną, jakieś różnice w zawieszeniu? Czy silniki tożsame?

Wszystko to samo Kolego

Napisano

I ja się ostatnio w temat zagłębiałem, z tego co się dowiedziałem, to tak jak kolega wyżej. Uproad, to w 100%-ach zwykłe stilo, z plastikowymi nakładkami, wszystko to samo, silniki, zawieszenie, wysokość, napęd wink.gif

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Dzieki Panowie za info, z jednej strony to taniej, a z drugiej szkoda, ze nie podniesiony, sam nie bede rzezbil jednak. Czy ktos to widzial na zywo? Sa takie w PL? na zagranicznych portalach ledwie kilka sztuk, ceny od dosc atrakcyjnych do zupelnie niewartych zachodu.

A prosze jeszcze o wyjasnienie kwestii dotyczacych mocy, czy wystepuja moce 140 i 150 czy to blad w ogloszeniach?

Przeszukujac rozne informacje dotyczace 1.9 jtd, od wersji 120KM i raz pojawiaja sie informacje, ze posiadaja DPF a raz, ze nie, jak to jest?

Napisano

> A prosze jeszcze o wyjasnienie kwestii dotyczacych mocy, czy wystepuja moce 140 i 150 czy to blad w

> ogloszeniach?

> Przeszukujac rozne informacje dotyczace 1.9 jtd, od wersji 120KM i raz pojawiaja sie informacje, ze

> posiadaja DPF a raz, ze nie, jak to jest?

1.9: 80, 100, 115, 120, 140, 150 do wyboru do koloru spineyes.gif

Napisano

> 1.9: 80, 100, 115, 120, 140, 150 do wyboru do koloru

150 w Stilo? Kiedy i jak? yikes.gif

Napisano

> 150 w Stilo? Kiedy i jak?

Były wersje MJ 140 a pózniej wprowadzili też MJ 150 np. wersja Schumacher cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.