Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

malowanie resorów czym ?

Featured Replies

Napisano

wymieniam resorki z w swoim pojeździe i zastanawiam się czym je mogę pomalować coby chociaż przez chwile dobrze wyglądały a i pożyły może trochę dłużej.

gdzieś słyszałem że są do tego specjalne farby, wiadomo muszą być dość elastyczne, ktoś może coś polecić ?

Napisano

> wymieniam resorki z w swoim pojeździe i zastanawiam się czym je mogę pomalować coby chociaż przez

> chwile dobrze wyglądały a i pożyły może trochę dłużej.

> gdzieś słyszałem że są do tego specjalne farby, wiadomo muszą być dość elastyczne, ktoś może coś

> polecić ?

w patrolu lecielismy chlorokauczukiem bo jest elastyczny. ale to off road i szybko idzie precz trzeba co trzy miesiace poprawic tu i tam

Napisano
  • Autor

> w patrolu lecielismy chlorokauczukiem bo jest elastyczny. ale to off road i szybko idzie precz

> trzeba co trzy miesiace poprawic tu i tam

no ja mam D21 nie do off ale do roboty smile.gif no może leki off po robocie..

jedni mówią ze farbą cynkowa malować, inni mi jakiś agromal polecali, ktoś mówił jeszcze że są specjalne farby do tego celu, które zmniejszają tarcie pomiędzy piórami

Napisano

> no ja mam D21 nie do off ale do roboty no może leki off po robocie..

> jedni mówią ze farbą cynkowa malować, inni mi jakiś agromal polecali, ktoś mówił jeszcze że są

> specjalne farby do tego celu, które zmniejszają tarcie pomiędzy piórami

pomaluj chlorokauczukiem i sporo wytrzymie

Napisano
  • Autor

a mam taki jeszcze pytanie może wiesz, pomiędzy dwoma najdłuższymi resorami u mnie są takie grzybki plastikowe ... w sensie były się wytarły gdzie kupie nowe? czy to jest normalna cześć do kupienia czy zostaje mi nissan ? i jak to się nazywa fachowo ? chyba przekładki

Napisano

> a mam taki jeszcze pytanie może wiesz, pomiędzy dwoma najdłuższymi resorami u mnie są takie grzybki

> plastikowe ... w sensie były się wytarły gdzie kupie nowe? czy to jest normalna cześć do

> kupienia czy zostaje mi nissan ? i jak to się nazywa fachowo ? chyba przekładki

poszukajna allegro pod hasłem renowacja resorów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.