Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu - droga do pracy

Featured Replies

Napisano

Jakos tak uspokoilo mi sie z projektami pracy i czlowiek szuka sam zajecia.

Robiac porzadek w szufladzie znalazlem jakas stara Nokie E71 i wpadl mi do glowy pomysl.

Tak na szybko dorwalem jakiegos sledzia od komputera i zrobilem mocowanie dla tego telefonu. W domu nawiercilem dziurke i przymocowanie tego mikro uchwytu do motocykla zajelo jakies 2 minuty zlosnik.gif

Umocowalem go nieco ponad kierunkowskazem tak ze nic, nigdzie nie wystaje a trzyma sie w miare stabilnie.

Niedawno odgladalem serie "Long Way Round" i "Long Way Down" i wymyslilem ze zrobie swoja produkcje na poczatek pod tytulem "moja droga do pracy" zlosnik.gif

Do biura moge jechac kilkoma drogami ale to inna sprawa. Z ciekawosci zobaczcie jaki mam dystans do biura. Jako dodatek wspomne ze jest to Sroda, godzina 7.40 rano

Powrotna droga o 16tej (z tym ze zrobilem maly przystanek na poczcie).

Mozecie to szczególnie zaobserowac na drugim filmie, jaka jest kultura kierowcow samochodow na wyspie. Praktycznie wszyscy jada rowno i zawsze jest zostawione miejsce dla motocykla.

Trzeci filmik to juz koncowka. Wrzucilem go tylko z jednego powodu. Z poczatku filmiku jest droga ktora po jednej mili rozdziela sie (lewy pas prostu, prawy pas w prawo). Pomijajac pajaca w bialym Focusie zobaczcie jak wszyscy ustawiaja sie w kolejsce juz ponad pol mili wczesniej i grzecznie jada!

Milego ogladania hehe.gif:

----

Edit:

Cos mi sie clipy nie otwieraja z domu. Dajcie znac czy u was to dziala? Jezeli nie to tu sa linki:

Napisano

Nawet wyszło jak na telefon. Ja specjalnie dla moto kupiłem małą kamerkę toshiby. Może w weekend będzie opcja ją zamątować na moto.

Pamiętajcie tylko aby nie robić mocnych metalowych mocowań do kamery bo w razie wypadku można się na nie nabić. Ja staram się zrobić wszystko z plastiku zobaczymy jak to będzie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.