Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rysunek tylnego zawieszenia w Lacetti - potrzebuje :)

Featured Replies

Napisano

Witam

Ma ktos tego tisa ,zeby mi to wrzucic bo chce sie dowiedziec jak jest mocowany tylny amortyzator.

Juz znalazlem.

jakiś tekst

Najgorsze ,ze cos stuka z tylu po prawej i ASO sie upiera ,ze to caly amor i zaproponowali ,ze wymienia mi go za jedyne 700zl hahaha.gif

Napisano

> Witam

> Ma ktos tego tisa ,zeby mi to wrzucic bo chce sie dowiedziec jak jest mocowany tylny amortyzator.

> Juz znalazlem.

> jakiś tekst

> Najgorsze ,ze cos stuka z tylu po prawej i ASO sie upiera ,ze to caly amor i zaproponowali ,ze

> wymienia mi go za jedyne 700zl

może to to jakiś tekst

Napisano

Mi też coś tam sobie niekiedy stuknie, ale coś słabo widzę, żeby to był amor lub jego górna poducha, bo w sumie cała reszta zawiasu jest bardzo świeża, a te elementy lecą raczej na końcu.

Jeden z Kolegów mówił, że Jemu stukała linka ręcznego o bak lub coś w tym stylu. Niestety od tej pory nie miałem czasu, zeby taką hipotezę zweryfikować u siebie. smile.gif

Napisano
  • Autor

> Mi też coś tam sobie niekiedy stuknie, ale coś słabo widzę, żeby to był amor lub jego górna

> poducha, bo w sumie cała reszta zawiasu jest bardzo świeża, a te elementy lecą raczej na

> końcu.

> Jeden z Kolegów mówił, że Jemu stukała linka ręcznego o bak lub coś w tym stylu. Niestety od tej

> pory nie miałem czasu, zeby taką hipotezę zweryfikować u siebie.

Czytalem kurka o tej lince... Co do lozyska amora to nie mow hop bo w doblo byl to pierwszy element przedniego zawieszenia ,ktory padl , podobnie mialem w uno i scenicu...

Napisano

Tyle, że z tyłu łożyska nie masz. To jest sama, zwykle solidna, poduszka gumowo-metalowa.

Mogła się oczywiście wysypać, jak wszystko, ale gdy inne elementy nie mają widocznych śladów zużycia. hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Tyle, że z tyłu łożyska nie masz. To jest sama, zwykle solidna, poduszka gumowo-metalowa.

> Mogła się oczywiście wysypać, jak wszystko, ale gdy inne elementy nie mają widocznych śladów

> zużycia.

Zle sie wyrazilem chodzilo mi oczywiscie o ta poduszke ok.gif

Znalazlem ja juz nawet za 110pln smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.