Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Emulator EGR do X16XEL

Featured Replies

Napisano

Witajcie

z tego co znalazłem w sieci, samo zaślepienie da tyle, że wywali checka. Chciałbym tego uniknąć montując emulator EGR. W sieci jest sporo schematów, ale zero potwierdzenia czy zrobiony za ich pomocą emulator zadziała. Czy ktoś z Was miał doświadczenie w tym temacie? Szukałem informacji na temat funkcjonowania zaworu i impulsów jakimi jest sterowany ale w sieci są tylko powierzchowne informacje więc samemu nic takiego nie jestem w stanie wymyśleć frown.gif

Napisano

> Witajcie

> z tego co znalazłem w sieci, samo zaślepienie da tyle, że wywali checka. Chciałbym tego uniknąć

> montując emulator EGR. W sieci jest sporo schematów, ale zero potwierdzenia czy zrobiony za

> ich pomocą emulator zadziała. Czy ktoś z Was miał doświadczenie w tym temacie? Szukałem

> informacji na temat funkcjonowania zaworu i impulsów jakimi jest sterowany ale w sieci są

> tylko powierzchowne informacje więc samemu nic takiego nie jestem w stanie wymyśleć

jeżeli chodzi Ci o schemat emulatora z silnika Z22SE to nie zadziała on w żadnym innym silniku, jedynie sprawdzają się emulatory sprzedawane na allegro przez faceta który sam to opracował - montuje się je we wtyczkę EGRa i wpina w obwód MAP sensora,

szukaj w archiwum było już o tym pisane,

brat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.