Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

glośniki 9x9 czy 250mm na tylna polke?

Featured Replies

Napisano

Witajcie, zywot swoj zakonczyly aktualne glosniczki na tylnej polce w moim seju, byly to jakies alipnki 6x9. Moje pytanie brzmi, czy kupic jakies nowe 6x9 czy wyciac okragle otwory na jakies glosniki 250mm? Zalezy mi na wysokich i srednich tonach, bo bass sie bierze z tuby i wzmacniacza (blaupunkt suba 600W wzmak blaupunkt 400W). Radio to pioneer DEH-2900MP. Prosze o uzasadnione odpowiedzi i chetnie o przyklady, wyczytalem ze jesli chodzi o 6x9 to te wychodza w miare ladnie JBL GTO 938. Budzet max 250zl z wysylka. Z gory dziekuje i pzodrawiam.

Napisano

> Witajcie, zywot swoj zakonczyly aktualne glosniczki na tylnej polce w moim seju, byly to jakies

> alipnki 6x9. Moje pytanie brzmi, czy kupic jakies nowe 6x9 czy wyciac okragle otwory na jakies

> glosniki 250mm? Zalezy mi na wysokich i srednich tonach, bo bass sie bierze z tuby i

> wzmacniacza (blaupunkt suba 600W wzmak blaupunkt 400W). Radio to pioneer DEH-2900MP. Prosze o

> uzasadnione odpowiedzi i chetnie o przyklady, wyczytalem ze jesli chodzi o 6x9 to te wychodza

> w miare ladnie JBL GTO 938. Budzet max 250zl z wysylka. Z gory dziekuje i pzodrawiam.

Jak dla mnie to po pierwsze jak masz już niskie tony to nie ma potrzeby dokładania kolejnych głośników niskotonowych. Lepiej zainwestuj w dobre tweetery efekt będzie lepszy.

Głośniki wysoko tonowe są bardziej kierunkowe więc umiejscowienie w półce to słaby pomysł.

U mnie grają TAKIE myślę, że jak na swoją cenę grają przyzwoicie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.