Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aktywacja BC przez op-com

Featured Replies

Napisano

Panowie udalo mi sie aktywowac BC za pomoca OP COM-A i softu o8/2010 pl !!!!

Pokazuje mi :

-stoper

-spalanie chwilowe,

-spalanie sredni,

- zasieg,

Dokonalem tego przez Zaprogramowanie indeksow kodow, z tabelki wybralem 00202 i Start programming I po chwili na wyswietlaczu ujzalem napis Inst. Consumption 0.00l ))))) yay.gif

Pozdrawiam

Napisano

> Panowie udalo mi sie aktywowac BC za pomoca OP COM-A i softu o8/2010 pl !!!!

> Pokazuje mi :

> -stoper

> -spalanie chwilowe,

> -spalanie sredni,

> - zasieg,

> Dokonalem tego przez Zaprogramowanie indeksow kodow, z tabelki wybralem 00202 i Start programming

> I po chwili na wyswietlaczu ujzalem napis Inst. Consumption 0.00l )))))

> Pozdrawiam

Gratuluje!

Masz jakąś instrukcję? Skąd ta wiedza?

Napisano
  • Autor

> Gratuluje!

> Masz jakąś instrukcję? Skąd ta wiedza?

Pomoca mi sluzyla teoria wylozona na paru forach wink.gif. Wiec wszystko poskladalem i wyszlo smile.gif Ja mam wyswietlacz BID. Wczesniej sprawdzilem w necie jakie sa kody do danych wyswietlaczy i np do BID bez BC jest 001 a z BC 002 ( podobno zawsze kod z BC jest o jeden wyzej niz bez BC). Podlaczylem op coma wybralem Diagnostyka potem Rozrywka potem DIS a nastepnie wybralem Zaprogramuj Indeksy kodow i tam wybralem z tabelki kod 00202 i Zaprogramowalem.

Potem niepamietam dokladnie ale chyba w Test trzeba zmienic Komputer pokladowy na Wystepuje.

Kabel kupilem na ebay-u za 25 funtow z uk, byly tansze z Chin ale wolalem z uk bo latwiej jest ze zwrotem towaru jakby co.

Napisano
  • Autor

> A podał byś jeszcze na jakich forach to wygrzebałeś ?

Tutaj chyba nie moge podac adresu innego forum. Wiec tylko nakieruje >astraklub.

A co do aktywacji Bc przez op com to wszyscy twierdzili ze sie nie da. Tylko chyba jednej osobie sie udalo to nie wiem czy ja poprostu mialem szczescie czy nowy soft poprostu daje rade.

Pzdr

Napisano

o szajse a ja tydzien temu dalem zarobic serwisowi za aktywacje a sam posiadam op coma i wczesniej nie dawalo rady wlaczyc bo nie wiedzialem ze trzeba zmienic kod sciana.gif

Napisano

> Tutaj chyba nie moge podac adresu innego forum. Wiec tylko nakieruje A co do aktywacji Bc przez op

> com to wszyscy twierdzili ze sie nie da.

Ja takich ograniczen nie znam, a mam nadzieje ze tu jest na tyle demokratycznie ze mozna linki do innych forow wstawiac smile.gif Sam z reszta nie raz wstawialem....

Napisano

> Tutaj chyba nie moge podac adresu innego forum. Wiec tylko nakieruje A co do aktywacji Bc przez op

> com to wszyscy twierdzili ze sie nie da. Tylko chyba jednej osobie sie udalo to nie wiem czy

> ja poprostu mialem szczescie czy nowy soft poprostu daje rade.

> Pzdr

Nie dalo starym softem Ten akurat daje rade jak sie wie gdzie grzebnąć. Gratulacje.

btw

Opcję że BC "występuje" uaktywnia się w zakładce "konfiguracja wariantów programu"

Napisano
  • Autor

> Nie dalo starym softem Ten akurat daje rade jak sie wie gdzie grzebnąć. Gratulacje.

> btw

> Opcję że BC "występuje" uaktywnia się w zakładce "konfiguracja wariantów programu"

U mnie w zakladce Konf. War. Programu jest Nie wystepuje i nie mam dostepu do zmiany tego. confused.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.