Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem pompa paliwa Daewoo Nexia

Featured Replies

Napisano

Jako że nie ma kącika Nexia zeby.GIF pytam tutaj, moja serce.gif kupiła nexie no i problem, auto kupione było bez pompy paliwa, po miesiącu poprzedni właściciel dostarczył pompę która została wymieniona na gwarancji (albo kupił nową) w każdym razie otwory montażowe nie pasują do zbiornika, czy były rożne rodzaje pomp? Pacjent Nexia sedan 1.5

Pompę udało się zamocować na 1 śrubie 270751858-jezyk.gif i działa, silnik chodzi i nawet dobrze przyspiesza za to zauważyłem że 1 śruba za to mało bo ciśnienie jakie jest w zbiorniku potrafi sączyć mi paliwo ponad dekiel, przewody sprawdzałem więc zakładam że to pompa tak szaleje że trochę wypluwa ponad.

Napisano

Ja pamietam ,ze do mojego 1,5 16v to z poldesa pasowala pompka ok.gif

Napisano
  • Autor

na pudełku też napisali że poldek, pytanie czy zbiorniki sedan a HB miały inne rozstawy śrub w zbiornikach? bo w tym mam wrażenie że ta pompka jest jakby mniejsza na deklu :/ jak się wkurzę to wiertarka i będę dorabiał otwory w deklu aby spasowało choć pewnie szybciej kupię nową pompę

Napisano

Kurcze nexiolota pozbylem sie z 5-6 lat temu z tego juz z rok stal wiec niebardzo pamietam. Ja mialem sedana i pasowalo bez komibnacji.

Napisano
  • Autor

no to albo ktos poleciał w kulki albo ja nie umiem tego założyć 270751858-jezyk.gif dziś bez uszczelki polożyłem pompę na zbiornik i obracałem na ile pozwalał mi zbiornik, i gdy udało się spasować 2 śruby obok siebie to żadna inna już nie pasuje w otwory. Chyba trzeba będzie poszukać z sedana samego dekla a pompke przełożyć

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.