Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oświetlenie

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie w związku z tym że chcę zainstalować oświetlenie podłogi z przodu (pedały i dywanik pasażera, coś takiego ma Wolfi w swojej galerii cool.gifhttp://www.fiatpanda.org.pl/galeria/category/24-wolfi.html neon5). Chciałbym to oświetlenie zsynchronizować z oświetleniem kabiny więc najlepiej jak podepnę to do wyłącznika przy drzwiach (tego od zapalania lampki podczas otwierania drzwi) tylko nie wiem jak mam się do niego dostać i co zdemontować. Dzięki za odp.

Napisano

> Mam pytanie w związku z tym że chcę zainstalować oświetlenie podłogi z przodu (pedały i dywanik

> pasażera, coś takiego ma Wolfi w swojej galerii

> http://www.fiatpanda.org.pl/galeria/category/24-wolfi.html neon5). Chciałbym to oświetlenie

> zsynchronizować z oświetleniem kabiny więc najlepiej jak podepnę to do wyłącznika przy

> drzwiach (tego od zapalania lampki podczas otwierania drzwi) tylko nie wiem jak mam się do

> niego dostać i co zdemontować. Dzięki za odp.

Hej smile.gif

W wątku powitalnym, to nie łaska się wpisać ?:D zeby.GIF

No to tak - nie podpinasz się do wyłącznika w drzwiach, bo to Ci nic nie da. najlepiej pociągnąć zasilanie bezpośrednio z lampki sufitowej. Podważasz lampkę i demontujesz plastik lewego przedniego słupka (trzeba go delikatnie wyszarpnąć z zatrzasków). I już masz gotową "drogę" do poprowadzenia instalacji.

Napisano
  • Autor

Sorki pomyliłem kąciki spineyes.gif Tak też myślałem żeby bezpośrednio od lampki sufitowej pociągnąć instalację smile.gif Cholera trochę nie mam ochoty demontować tego słupka żebym zatrzasków nie połamał confused.gif Ale spróbuje, będę musiał więcej przewodu kupić niż myślałem

Napisano

> Sorki pomyliłem kąciki Tak też myślałem żeby bezpośrednio od lampki sufitowej pociągnąć instalację

> Cholera trochę nie mam ochoty demontować tego słupka żebym zatrzasków nie połamał Ale

> spróbuje, będę musiał więcej przewodu kupić niż myślałem

spokojnie - akurat na słupku nie ma problmu z zatrzaskami ok.gif Kilka trazy już demontowałem i są całe - bez spacjalnego szczypania się.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.