Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Śmierdzące nawiewy

Featured Replies

Napisano

Witam. Coś szukajka mnie nie lubi, więc piszę. Mój problem to : Gdy włączę ciepło powietrze zaczyna śmierdzieć z nawiewów, smród to coś podobnego do zapachu włoszczyzny, warzyw. Czy to nagrzewnica? Jeżeli tak to jak to sprawdzić ? wink.gifPozdr.

Napisano

A płyn ubywa, może mokro pod nogami zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> A płyn ubywa, może mokro pod nogami

Szczerze powiem że nie wiem, jeżeli płyn ubywa to w bardzo małych ilościach. A jeżeli miałoby być mokro pod nogami, to dokładnie w którym miejscu ?

Napisano

> Szczerze powiem że nie wiem, jeżeli płyn ubywa to w bardzo małych ilościach. A jeżeli miałoby być

> mokro pod nogami, to dokładnie w którym miejscu ?

Chodniczki, a tak mi się jeszcze przypomniało jest tam filtr kabinowy hmm.gif może warto go wymienić lub chociaż wywalić zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Chodniczki, a tak mi się jeszcze przypomniało jest tam filtr kabinowy może warto go wymienić lub

> chociaż wywalić

Rozumiem, że tak samo jak w bravie pod podszybiem? wink.gif Praktycznie niedawno go kupiłem i przyznam, że tam jeszcze nie zajrzałem wink.gif Ale takie coś występowało w zwykłej wersji S ?

Napisano

> Rozumiem, że tak samo jak w bravie pod podszybiem? Praktycznie niedawno go kupiłem i przyznam, że

> tam jeszcze nie zajrzałem Ale takie coś występowało w zwykłej wersji S ?

ja mam nad nogami pasażera u Ciebie chyba na podszybiu o ile był wink.gif

Napisano
  • Autor

> ja mam nad nogami pasażera u Ciebie chyba na podszybiu o ile był

Ale tak sie zastanawiam, jeżeli byłby za to odpowiedzialny filtr kabinowy to czy nie śmierdziałoby również na zimnym powietrzu? A ja na zimnym nie mam żadnego zapachu, dopiero na ciepłym się pojawia.

Napisano

Gdy włączę ciepło powietrze zaczyna śmierdzieć z nawiewów, smród to coś podobnego do zapachu włoszczyzny, warzyw.

Miałem to samo - poprostu w przewodach nawiewowych jest dosponałe środowisko dla rozwoju grzybów, pleśni itp.

Ja poodkręcałem pszystkie kratki w kabinie, umyłem wewnątrz ile dało się sięgnąć i natryskałem dużo pianki odgrzybiającej ( długim wężykiem).

POMOGŁO !!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.