Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

konsola środkowa

Featured Replies

Napisano

Jest potrzeba wymiany żarówek podświetlenia. Wprawdzie na wiki jest manual, ale zatrzymałem się na pokrętle siły nawiewu. W wersji po FL jest ono inne. Po podważeniu schodzi dekielek pokrętła a pokrętło nie daje się "wyrwać". Też tam jest mocowanie na imbus, ale samo pokrętło mimo dużej siły przez szczypce ani drgnie. Jak je zdjąć?

Napisano

> pokrętło mimo dużej

> siły przez szczypce ani drgnie. Jak je zdjąć?

Użyj większej siły smile.gif

Jak się wqrzyłem(sam mi się nadmuch włączał) to wyrwałem je palcami stojąc na światłach.

Chyba, że jakiś poprzedni właściciel coś kombinował i je wkleił.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Użyj większej siły

> Jak się wqrzyłem(sam mi się nadmuch włączał) to wyrwałem je palcami stojąc na światłach.

> Chyba, że jakiś poprzedni właściciel coś kombinował i je wkleił.

> Pozdrawiam BAS

Dzięki, ale uwierz, że tak chwyciłem, że już chyba mogłem coś urwać. A poza tym, na wiki jest pokrętło jako jeden element, a u mnie zeszła najpierw osłona, czyli ta cześć którą kręcimy, a pozostała na miejscu mocowania cześć pokrętła z takiego kremowego plastiku. Mocniej myślę szarpać nie mogę, bo wyraźnie coś trzyma.

Napisano

Po FL zdejmuje sie tak samo - mocno do siebie pociagnac, ewentualnie podwazyc srubokretem i schodzi.

Napisano

delikatnie kleszczami u mnie zeszło smile.gif za 1 razem tylko tak pójdzie potem juz lajt smile.gif polecam kupić diody w podświetlanie i będzie spokój z wymianą smile.gif

Napisano
  • Autor

> delikatnie kleszczami u mnie zeszło za 1 razem tylko tak pójdzie potem juz lajt polecam kupić

> diody w podświetlanie i będzie spokój z wymianą

Ale ja kleszczami ciągnąłem jakbym gwóźdź 3 calowy wyciągał. A czy też u was pokrętło jest takie dwuwarstwowe (szary plastik zewnętrzny i jak zejdzie to taki kremowy, który właśnie ani drgnie)?

Napisano

> Ale ja kleszczami ciągnąłem jakbym gwóźdź 3 calowy wyciągał. A czy też u was pokrętło jest takie

> dwuwarstwowe (szary plastik zewnętrzny i jak zejdzie to taki kremowy, który właśnie ani

> drgnie)?

Pokretlo ma 2 warstwy. Jak ja sciagalem konsole to tez sie rozdzielily, potem wystarczylo tylko je scisnac i jest ok. Co do wyciagniecia pokretla najlepszy sposob to o ile pamietam podwazenie jakias cienka twarda blaszka (srubokretem mozesz porysowac), sciskajac kleszczami moze sie nie udac gdyz zaciskasz w srodku ten bolec.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.