Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Smok punto1 1.2 16v

Featured Replies

Napisano

witam

mam sinik od punto 1 12 16v, urwal mi sie w nim smok ( zasysa olej z miski) jest on kwadratowy i mam problem poniewaz w kazdym sklepie lub szrocie smok jest inny - okrągły;/ dowiedzialem sie ze mam prawdopobonie silnik od punto gama... jest cos takiego? wiecie cos moze na temat rodzajow silnikow z punto 1?

pozdrawiam grinser006.gif

Napisano

> witam

> mam sinik od punto 1 12 16v, urwal mi sie w nim smok ( zasysa olej z miski) jest on kwadratowy i

> mam problem poniewaz w kazdym sklepie lub szrocie smok jest inny - okrągły;/ dowiedzialem sie

> ze mam prawdopobonie silnik od punto gama... jest cos takiego? wiecie cos moze na temat

> rodzajow silnikow z punto 1?

> pozdrawiam

Okrągły powiadasz?

W silnikach jakie miałem do tej pory "rozebrane" były smoki aluminiowe o prostokątnym ssaku. Były to silniki 1.2 8v mpi z punto mk2 oraz 1.2 16v z BRAVO rocznk 99 czyli bliźniacze z punto mk1. Z okrągłym się nie spotkałem. Moze w 1.2 8v spi albo w 1.1 był okrągły?

Napisano
  • Autor

tak on jest aluminiowy i prostokątny. być może były to od 1.2 8v spi bo został wyciągnięty z palio...A w sklepie był prostokątny tylko mial mniejszą średnice przepływu.

Dostałem od Centomaniaka nr katalogowy i zamówiłem w bilexie, także temat do zamknięcia.

pozdro grinser006.gif

20.GIF

EDIT:

Oki, to zamykam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.