Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdańsk - gdzie naprawiac?

Featured Replies

Napisano

Witam,

W poprzednich watkach nie znalazlem informacji na temat serwisow w gdansku.

Jesli ktos ma sprawdzonego mechanika prosilbym o namiary na niego. Szukam takze mechanika z mozliwoscia podpiecia Bravo pod komputer.

Z gory wielkie dzieki

Bravo 1,2 16v 2001r

Napisano

w tricity to lipa, komputer podepniesz jedynie ASO ale polecam SCHEWE ul. Kartuska 424, www.schewe.pl, tel 3260970, ja szukałem taniej examinera ale niestety nigdzie nie znalazłem.

Napisano
  • Autor

Tez ich znalazlem jako najtanszych. Ale wkurza mnie ich aroganckie podejscie do klienta (robilem tam kilka rzeczy i czulem sie jak osoba niechciana frown.gif - moze za duzo zbednych pytan smile.gif ). Generalnie wole teraz doplacic 20zl i zrobic to na hallera.

Napisano

> w tricity to lipa, komputer podepniesz jedynie ASO

Nieprawda.

> ale polecam SCHEWE

> ul. Kartuska 424, www.schewe.pl, tel 3260970, ja szukałem taniej

> examinera ale niestety nigdzie nie znalazłem.

Ile wzięli za podpięcie do examinera?

Napisano

> Tez ich znalazlem jako najtanszych. Ale wkurza mnie ich aroganckie

> podejscie do klienta (robilem tam kilka rzeczy i czulem sie jak

> osoba niechciana - moze za duzo zbednych pytan ). Generalnie

> wole teraz doplacic 20zl i zrobic to na hallera.

Witam,

Osobiscie nie polecam Robilem tam pare rzeczy w 3 Fiatach i sposob podejscia do klienta bardzo mi sie nie podobal duzym plusem zas jest bardzo dobrze zaopatrzony sklep w czescie zamienne. Polecam natomiast serwis na Oruni oraz w Sopocie przy Niepodleglosci gdzie examiner jest najtanszy z tego co szukalem po ASO w 3miescie. Tam ladnie udzielono mi zawsze odpowiedzi na nurtujace mnie pytania oraz usluge wykonano rzetelnie. Chetnie natomiast znalazlbym Pana MIetka do ktorego warto pojechac zrobic mniej wymagajace naprawy wiec jezeli takowego macie w 3city to prosze o namiary smile.gif

Napisano

Czesc!!zaufanego Pana Mariusza mozna znalezc w gdansku przymorzu!!Robilem u niego wahacze i przy okazji ogolne ogledziny nowo-kupionego fiata.Gosc zna sie na rzeczy, wystarczy zobaczyc ilu chetnych jest na to, zeby oddac auto w jego rece!!Nie pamietam numeru ale jest to mala uliczka Drożyny i wystarczy sie kogos spytac o warsztat i kazdy wie!!

pozdrawiam

Napisano

> Polecam natomiast serwis na Oruni oraz w Sopocie przy Niepodleglosci

> gdzie examiner jest najtanszy z tego co szukalem po ASO w

> 3miescie.

How much?

Napisano

na examinera Orunii nie polecam, filozofuja a tak na prawdę komputer pokazał u mnie 2 usterki: 1 błąd poduszki - godzine restartowali 2. jeszcze mam błąd pompy paliwowej - (specjalista) nie wiedział gdzie podłączyć kompa żeby czytał ustawienia pompy. Skasowali 56 zł jednak nie zrobili wszystkiego na cacy. oslabiony.gif

Napisano

z mojego doswiadzczenia najlepszy serwis ma Wejherowo...

po co potrzebujesz sie podlaczyc do examinera?

Napisano

szczerze polecam Pana Zdzisia z Wejherowa -pracuje w serwisie fiata w Wejherowie ale duzo taniej naprawia sam w swoim garazu. Jestw stanie zlatwic duzo tansze oryginalne czesci. Jest naprawde konkretny, uczciwy i rzetelny - Polecam. Zreszta sam jezdzi Marea:)Napisz priv to podam namiary > Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Examiner:

w schewe 70zl

na hallera 94zl

Bylem na hallera. Problemem okazal sie katalizator. Zresetowali i jakos na razie sie nie swieci.

Denerwuje mnie, ze za takie duperele trzeba tyle kasy placic smile.gif.

Napisano

Czy znasz (ewentualne opinie) serwis Fiata w Sopocie ul.Niepodległości , na przeciw stacji BP

Pozdr

Napisano

> Examiner:

> w schewe 70zl

> na hallera 94zl

Na rogu Świętokrzyskiej i Niepołomickiej można się podłączyć na pewno za 50PLN, a jest szansa nawet taniej jeśli się przyjedzie o 9, kiedy otwierają warsztat i powie szefowi, że dostanie za podpięcie nie więcej niż np. 30PLN.

UWAGA! Broń boże powierzać jakąkolwiek naprawę tym patałachom. Szef trąci cwaniakiem na kilometr, najchętniej by brał fuchy przy których narobią się 15 minut a skasują konkretnie (typu wymiana klocków czy inne pierdoły). Niedawno odkryłem jak wykonali mi rok temu wymianę uszkodzonego wtryskiwacza i złapałem się za głowę. Niestety minęło tyle czasu że mogę im naskoczyć, na pewno jednak nigdy więcej nie zostawię tam samochodu, zastanawiam się też nad przefaksowaniem do urzędu skarbowego pokwitowań za wykonane u nich prace (paragonu fiskalnego oczywiście brak).

Namiary podaję tylko dlatego że jest szansa żeby kącikowicze zaoszczędzili nieco grosza na samym diagnozowaniu.

Pozdrawiam.

Napisano

> Czy znasz (ewentualne opinie) serwis Fiata w Sopocie

> ul.Niepodległości , na przeciw stacji BP

> Pozdr

Nie polecam!! Zdzieraja!! Nie zastanawiaj sie tytlkow al do wejherowa!! I nie naprawiaj w serwisie tylko w domu u serwisanta-chyba ze juz musisz. Pozdrawiam

Napisano

> Nie polecam!! Zdzieraja!! Nie zastanawiaj sie tytlkow al do

> wejherowa!! I nie naprawiaj w serwisie tylko w domu u

> serwisanta-chyba ze juz musisz. Pozdrawiam

ASO omijam zawsze szerokim łukiem, ale rozrządzik chcę wymienić z gwarancją ASO. Byłem u tych w Sopocie i gostek za tą robótkę krzyknął 170 zł w moim "komarku" na zapytanie o moją asystę przy operacji zaczął krzywić oblicze że względy BHP i takie inne .

Podziękowałem z gadką że się zastanowię.

Napisano

> wole teraz doplacic 20zl i zrobic to na hallera.

Robiłem raz maryśkę na Hallera - dokładniej klimę (z poprzednim autkiem częściej ich odwiedzałem, bo tam było kupione a w Kwidzynie ASO jeszcze nie było) i niestety nie masz wpływu ni kontroli nad naprawą.

Oddajesz auto, i widzisz je już tylko przy odbiorze.

Lecz ogólnie nie mogę mieć zastrzeżeń do jakości usług.

Napisano

Właściwie to moge polecic warsztat specjalizujacy sie rowniez w naprawie Fiatów przy ulicy Słowackiego, numeru niestety nie pamitam, ale cos ok. 80 chyba. Warsztat znajduje sie tuz za starym mostem kolejowym jesli jedziemy od strony wrzeszcza, miesci sie tuz obok sklepu z art. ogrodniczymi. Wiem, bo moja bravka ostatnio tam nocowala z powodu totalnej awarii elektryki :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.