Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zapalająca sie marchewa CCS

Featured Replies

Napisano

Problem polega na tym że podczas jazdy gdy juz zaświeci sie Marchewa auto zaczyna szarpać potem albo gaśnie lub obroty spadają mu obroty praktycznie do zera i nie ma reakcji na wciskanie gazu , po chwili dopiero obroty wracają do normy , auto ma wymieniony czujnik położenia wału , i bylo podpiete do egzaminera , ktory wykazał kilka błędów ale według pana co to robił wszystko zrobił facepalm.gif , mówił rownież że moze mi nie działac jakiś filtr węglowy w baku i dlatego tak się dzieje , dziś przejachał mi zaledwie 100m i zgasł i nieszło odpalić , często przy próbach odpalenia czuć benzyne.. Silnik z 96r. 173tys km . panic.gif

Napisano

> Problem polega na tym że podczas jazdy gdy juz zaświeci sie Marchewa auto zaczyna szarpać potem

> albo gaśnie lub obroty spadają mu obroty praktycznie do zera i nie ma reakcji na wciskanie

> gazu , po chwili dopiero obroty wracają do normy , auto ma wymieniony czujnik położenia wału ,

> i bylo podpiete do egzaminera , ktory wykazał kilka błędów ale według pana co to robił

> wszystko zrobił , mówił rownież że moze mi nie działac jakiś filtr węglowy w baku i dlatego

> tak się dzieje , dziś przejachał mi zaledwie 100m i zgasł i nieszło odpalić , często przy

> próbach odpalenia czuć benzyne.. Silnik z 96r. 173tys km .

Jakie błędy pokazuje komputer?

Napisano
  • Autor

a no wlasnie tu jest problem , bo z autem byl moj wujek i gosciu mu tylko powiedzial ze elektryka zle podlaczona sonda zle podlaczona i cos tam jescze , ale mi sie w to odrazu nie chcialo wiezyc bo auto po zmianie silnika jezdzilo na tak podlaczonej elektryce ponad 4 miesiace i nic sie nie dzialo , i co nagle cos nie tak i auto wariuje boje_sie.gif

Napisano

Też tak miałem.

pomogła wymiana Mapsensora

Napisano

> a no wlasnie tu jest problem , bo z autem byl moj wujek i gosciu mu tylko powiedzial ze elektryka

> zle podlaczona sonda zle podlaczona i cos tam jescze , ale mi sie w to odrazu nie chcialo

> wiezyc bo auto po zmianie silnika jezdzilo na tak podlaczonej elektryce ponad 4 miesiace i nic

> sie nie dzialo , i co nagle cos nie tak i auto wariuje

Jak dasz radę to podjedź w tygodniu do mnie na warsztat w Gliwicach, zdiagnozujemy i sprawdzimy co i jak.

Jak nie dasz rady podjechać to ja podjadę.

pozdro,

iNTER

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.