Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

uszczelki bocznej szyby

Featured Replies

Napisano

mam pytanie czy uszczelki w szybach powinny ściągać wodę ?, bo nie wiem czy mi sie wyrobiły czy sobie ubzdurałem. Chodzi mi że przy podniesieniu i opuszczeniu szyby zebrało trochę wody.

Napisano

> mam pytanie czy uszczelki w szybach powinny ściągać wodę ?, bo nie wiem czy mi sie wyrobiły czy

> sobie ubzdurałem. Chodzi mi że przy podniesieniu i opuszczeniu szyby zebrało trochę wody.

mówisz o zgarniaczach zewnętrznych szyby?

jeżeli są nowe to w miarę zbierają wodę/parę z szyby, później twardnieją i już nie działają tak dobrze, idealnie nigdy nie zbierają bo mają po stronie szyby powierzchnię flock-owaną, wiec zawsze trochę wody puszczają do drzwi i to naturalne i tak ma być,

brat

Napisano
  • Autor

moje z przodu są chyba bardzo zniszczone bo niezbierają teraz nic, conajwyzej rozmazują, w środku jest taki meszek to u mnie zkruszał i praktycznie całkiem odpadł

można gdzieś w rozsądnej cenie dostać nowe ? bo wujek google mi nie pomógł a na allegro uzywki same

Napisano

> moje z przodu są chyba bardzo zniszczone bo niezbierają teraz nic, conajwyzej rozmazują, w środku

> jest taki meszek to u mnie zkruszał i praktycznie całkiem odpadł

> można gdzieś w rozsądnej cenie dostać nowe ? bo wujek google mi nie pomógł a na allegro uzywki

> same

ratuje CIę tylko ASO, zgarniacze występują tylko z oryginału, są jednak dość drogie, ceny teraz Ci nie podam ale ZTCK to koszt jednego będzie dobrze powyżej 100zł,

można by jeszcze szukać używek z młodej rozwalonej Astry z gliwic, ale ciężko jest coś takiego znaleźć,

brat

EDIT u Szpota masz nową w dobrej cenie, trzeba by potwierdzić czy pasuje do Twojego tutaj

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.