Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio 7000 RDS

Featured Replies

Napisano

Witam posiadam w moim mondeo radio 7000 RDS + Zmieniarka , wszystko działa ok lecz w dziwny sposób straciło się wyświetlanie wyswietlacza w radiu , wszystko inne działa normalmie .

Działo to sie etapami raz był raz nie i tak kilka razy potem wcale już nie wyświetlało , odpinałem akumulator na całą noc kod wpisywałem po omacku zeby zadziałało , stacje które zaprogramowałem trzyma normalnie .

Jaka może być przyczyna czy może trzeba wyciądnąć radio i odpiąć kostki ??

Napisano

> Witam posiadam w moim mondeo radio 7000 RDS + Zmieniarka , wszystko działa ok lecz w dziwny sposób

> straciło się wyświetlanie wyswietlacza w radiu , wszystko inne działa normalmie .

> Działo to sie etapami raz był raz nie i tak kilka razy potem wcale już nie wyświetlało , odpinałem

> akumulator na całą noc kod wpisywałem po omacku zeby zadziałało , stacje które zaprogramowałem

> trzyma normalnie .

> Jaka może być przyczyna czy może trzeba wyciądnąć radio i odpiąć kostki ??

Jeżeli wysunął by się jakiś pin z wtyczki to by pewno wcale nie działało. Zawsze możesz sprawdzić wtyczki ale obawiam się ,ze będzie to coś wewnątrz radia (np. może taśma wyświetlacza wysunęła się z gniazda albo coś) Nie rozbierałem tego sprzętu nigdy ale to pierwsze co przyszło mi na myśl

• 6 miesięcy później...
Napisano
  • Autor

Widzę że nic nie ruszyło w tym temacie

Napisano

a może spaliło się podświetlenie wyświetlacza (ja kiedyś miałem blaupunkta i musiałem wymienić w panelucztery małe żaróweczki)?

Napisano
  • Autor

Podświetlanie działa świeci na zielono , ale nic nie wyświetla i to nie stało się nagle lecz raz było raz nie było a teraz nie ma wcale

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.