Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra 1,6 8V szarpie na zimnym pomocy

Featured Replies

Napisano

Instalka Bingo S, zawsze z rana jak jest chłodno po odpaleniu auta na benzynie od razu zaczyna wkręcać się na 3 - 4 tys obrotów w rezultacie czego przełacza sie na gaz, po paru sekundach spadają obrotu do 5-6 tys i silnik chodzi nierówno, trzęsie nim, praca nierówna. Kiedy ujade kilka km tzn zagrzeje silnik wszystko ustaje i praca silnika jest równa, taka jaka powinna być. Spalanie na gazie skoczyło mi na 17 l na setke:(szok.Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego tak się dzieje?zaznaczam ze sytuacja ma miejsce zarówno na gazie jak i benzynie. Ja obstawiam sonde czy dobrze myśle?dotąd jak poranki były ciepłe nie było tego problemu.

Napisano

> Instalka Bingo S, zawsze z rana jak jest chłodno po odpaleniu auta na benzynie od razu zaczyna

> wkręcać się na 3 - 4 tys

Sonda nie pracuje na zimnym silniku.Sprawdz czy nie ma lewego powietrza i działanie silnika krokowego - czyszczenie.

Napisano

Spróbuj odłączyc na kilka minut akumulator, na pewno nie zaszkodzi a być może pomoże.

Napisano
  • Autor

> Spróbuj odłączyc na kilka minut akumulator, na pewno nie zaszkodzi a być może pomoże.

Próbowałem-niestety nic to nie dało confused.gif

Napisano

sprawdź silnik krokowy biegu jałowego bo może sie zawieszać itd wtedy są takie różne skoki obrotów

Napisano
  • Autor

> sprawdź silnik krokowy biegu jałowego bo może sie zawieszać itd wtedy są takie różne skoki obrotów

widze że większość mówi o tym krokowcu więc wymienie sobie go na nowy z racji wieku autka:)a niech ma nowego krokowca, koszta znikome bo około 30zł a przynajmniej zobacze czy to coś da:)

Napisano

Za 30 zł to Ty kupisz chińską imitację silnika krokowego - szkoda czasu i kasy lepiej wyszyśc i nasmaruj stary

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.