Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kiedy kupić..

Featured Replies

Napisano

Witam. Kiedy kupić motocykl czy lepiej na zimę (bo taniej) czy też na wiosnę? Kwota do wydania wprawdzie nieduża bo 10 000 pln ale chodzi o sam fakt czy teraz da się znaleźć coś taniej czy to tylko mity?

Napisano

> Witam. Kiedy kupić motocykl czy lepiej na zimę (bo taniej) czy też na wiosnę? Kwota do wydania

> wprawdzie nieduża bo 10 000 pln ale chodzi o sam fakt czy teraz da się znaleźć coś taniej czy

> to tylko mity?

prawda od 2 lat kupuje w zime i naprawde ceny sa nizsze i to czasami dosc duzo ok.gif

Napisano

> prawda od 2 lat kupuje w zime i naprawde ceny sa nizsze i to czasami dosc duzo

A dokładniej Grudzień, czy zaraz po nowym roku jeszcze taniej ?

Napisano

> Witam. Kiedy kupić motocykl czy lepiej na zimę (bo taniej) czy też na wiosnę? Kwota do wydania

> wprawdzie nieduża bo 10 000 pln ale chodzi o sam fakt czy teraz da się znaleźć coś taniej czy

> to tylko mity?

Wszystko zależy od tego jakie ciśnienie ma sprzedający, podobno jest taniej...,ale za dobry moto trzeba zapłacic swoje, poza tym zimą jest lekki problem żeby sprawdzic motocykl, serwis zostaje, szczerze to widziałem pare szrotów zakupionych zimą, chyba że sam jestes specem od moto, jak nie to radze wez kogos kto sie zna na ogledziny...

to jest Twoje bezpieczeństwo-a za te pieniazki mozna kupic ciekawy motocykl, tylko trzeba dobrze poszukac...

pozdrawiam

Napisano

codziennie sprawdzam ceny od paru lat i paradoksalnie najlepsze ceny sa na samym poczatku sezonu - w okolicach marca

w zimie pelno jest ogloszen z dopiskiem, ze tanio bo cena zimowa, a cena jest dokladnie taka jak w sezonie, prawdziwe okazje trafiaja sie wlasnie w okolicach marca

Napisano

> codziennie sprawdzam ceny od paru lat i paradoksalnie najlepsze ceny sa na samym poczatku sezonu -

> w okolicach marca

> w zimie pelno jest ogloszen z dopiskiem, ze tanio bo cena zimowa, a cena jest dokladnie taka jak w

> sezonie, prawdziwe okazje trafiaja sie wlasnie w okolicach marca

Też to zaobserwowałem od lat.

Napisano

> Też to zaobserwowałem od lat.

Logiczne, większa podaż = niższa cena

Napisano
  • Autor

> codziennie sprawdzam ceny od paru lat i paradoksalnie najlepsze ceny sa na samym poczatku sezonu -

> w okolicach marca

> w zimie pelno jest ogloszen z dopiskiem, ze tanio bo cena zimowa, a cena jest dokladnie taka jak w

> sezonie, prawdziwe okazje trafiaja sie wlasnie w okolicach marca

Poczekam w takim razie do marca ok.gif odpada przynajmniej zimowanie go wink.gif

Napisano

> Poczekam w takim razie do marca odpada przynajmniej zimowanie go

prawda jest taka że jak chce po okazyjnie cenie to musisz non stop obserwować i jak się coś pojawi to pojechać i kupić

Napisano

ja swoje moto właśnie sprzedałem w normalnej cenie, bo wiedziałem co sprzedaję i kupiłem następne moto. Zapłaciłem normalnie raptem 500 utargowałem bo moto jest w b.dobrym stanie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.