Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Światła w CCS

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie czy u was w CC też światła mijania tak blisko świeca?? Na reflektorze mam ustawione żeby wyżej świeciły bo jak było nisko to już wogole tragedia. Jeździłem sc to o wiele dalej świeca właśnie te światła i nie wiem czy to tak w cc jest czy cos nie tak z moim..

Napisano

jak nie sa zepsute koszyczki/sloneczka do elektrycznej regulacji wysokosci, to da sie ustawic jak nalezy.

jesli silniczki reguluja, ale lampy i tak swieca za nisko, to sprawdz czy lustro nie jest urwane.

sprawdz, czy bolec silownika elektrycznego siedzi w sloneczku. jak zdejmiesz gume zarowki, to odblysnik powinien byc sztywny. jesli rusza sie przod tyl w zakresie 1-2cm, to co jest uszkodzone i wymaga kontroli.

Napisano
  • Autor

tyle ze ja wymienialem lampy i mam teraz zalozone te z reczna regulacja a nie elektryczna

Napisano

> tyle ze ja wymienialem lampy i mam teraz zalozone te z reczna regulacja a nie elektryczna

Ściąg żarówkę i poruszaj odbłyśnikiem (tylko nie za mocno) powinien mieć bardzo mały luz to światła idzie wyregulować na każdej stacji kontroli (nawet i za free niektóre stacje robią tą usługę) jeśli lata na wszystkie strony to trzeba rozkleić szkło i skleić (najlepiej klejem montażowym) odbłyśnik do 3 bolców które go trzymają) i potem do warsztatu na ustawienie. ps Jeśli masz kawałek prostego placu zakończonego pionową ścianą można samemu ustawić wysokość świateł (poczytaj o tym w necie to nie jest trudna rzecz)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.