Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bendiks rozrusznika Leon

Featured Replies

Napisano

Witam. Zrobiło się nieco zimniej i bendiks w rozruszniku zaczął się odzywac. Fakt faktem - niegroźna sprawa, ale ten paskudny odgłos przy porannym odpalaniu na dzien dobry psuje mi cały dzień czacha.gif

Wiec teraz pytanie - Czy w Leonach były jednakowe rozruszniki (producent,typ itd) Zerkałem pod maskę ale za cholerę nie widać tam żadnych oznaczeń. Pacjent to leon 1.9 ALH, 2001 rok. Moze któryś z kolegów przerabiał podobny temat?

Czy istnieje może możliwość sprawdzenia co tam siedzi po VINie?

Napisano

> Witam. Zrobiło się nieco zimniej i bendiks w rozruszniku zaczął się odzywac. Fakt faktem -

> niegroźna sprawa, ale ten paskudny odgłos przy porannym odpalaniu na dzien dobry psuje mi cały

> dzień

> Wiec teraz pytanie - Czy w Leonach były jednakowe rozruszniki (producent,typ itd) Zerkałem pod

> maskę ale za cholerę nie widać tam żadnych oznaczeń. Pacjent to leon 1.9 ALH, 2001 rok. Moze

> któryś z kolegów przerabiał podobny temat?

> Czy istnieje może możliwość sprawdzenia co tam siedzi po VINie?

Podaj VIN na priv zobaczymy.

Napisano

kurka u mnie to samo zeby.GIF torche przegrzebalem temat i dosyc czesto pojawia sie w leonach/golfach 4/a3 zeby.GIF ludziki mowia ze to od zabrudzenia bendiks nie powraca i go pociagnie nie raz zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> kurka u mnie to samo torche przegrzebalem temat i dosyc czesto pojawia sie w leonach/golfach 4/a3

> ludziki mowia ze to od zabrudzenia bendiks nie powraca i go pociagnie nie raz

Dokładnie. Poza tym zauważyłem, że jak samochod jest nagrzany, to dzwięk jest dużo mniej natarczywy, praktycznie niezauważalny. Ale to poranne odpalanie...aż serce się kraje...najwyzszy czas ogarnąć temat palacz.gif

Napisano

ja do tego mialem jeszcze uszkodzone lozyska na wtornej pompie zeby.GIF najpierw bendiks a potem wylo jak ufo zeby.GIF ufo wymienilem pozastal sie ino bendiks do wymiany :d ale juz kolega mi po vinie dobral takze w sobote znowu babranko przy aucie zeby.GIF

Napisano
  • Autor

ale juz kolega mi po vinie dobral

Czyli da radę po VINie? Czy miałeś jakieś dodatkowe akrobacje z dobieraniem? Ja dziś rozmawiałem z gościem ze sklepu (specjalizacja grupa VW) i on twierdził, że po VINie to różnie może byc...ale cos mu nie ufam i dlatego pytam na AK smile.gif

Napisano

da rade smile.gif moj znajomy tez noskiem krecil ale w koncu wykrecil smile.gif jutro ma mi dac dokladne info ile $$ itp smile.gif jak bedziesz mial problem to dam ci numer do niego wink.gif

Napisano
  • Autor

> da rade moj znajomy tez noskiem krecil ale w koncu wykrecil jutro ma mi dac dokladne info ile $$

> itp jak bedziesz mial problem to dam ci numer do niego

Dzięki. Jakby coś to odezwę się na priva ok.gif

Napisano

> A dziś rano cisza....hmmm. Czyżby się wystraszył?

u mnie nie za kazdym razem zeby.GIF ae dosyc czesto zeby.GIF raz zawyje raz nie zeby.GIF

p.s Wszystkiego najlepszego 20.GIF

Napisano
  • Autor

> u mnie nie za kazdym razem ae dosyc czesto raz zawyje raz nie

> p.s Wszystkiego najlepszego

dzieki:)

Mój musiał ewidentnie słyszec, że bedzie zmieniony na lepszy model i dziś 3razy z rzedu cisza zlosnik.gif

Może u siebie też spróbuj postraszyć.... zlosnik.gifwink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.