Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pioneer DEH 6000UB

Featured Replies

Napisano

Witam

Od wczoraj jestem posiadaczem tego radyjka wczesniej miałem 5000UB i pojawił sie problem

Radio jest podpiete na stałe pod + tak jak poprzednie jednak w tej konfiguracji cały czas swieci sie podswietlenie płyty po potwarciu panela i obawiam sie ze moze to doprowadzic do rozładowania aku

Podświetlenie gasnie dopiero po wyjeciu panela ale czy wtedy nie pobiera prądu confused.gif nie zawsze mam potrzebe wyjmowac panel czy jest jakies inne rozwiazanie ?

Dodam ze podpiecie po stacyjce nie wchodzi w gre bo mam stałe zasilanie tylko

Napisano

Najprawdopodobniej zwarłeś pomarańczowo-biały przewód do 12V. Przy ustawieniu opcji "dimmer" w radiu na ON przewód ten służy do wykrywania czy masz włączone światła. Jeśli masz, włącza podświetlenie.

Napisano
  • Autor

> Najprawdopodobniej zwarłeś pomarańczowo-biały przewód do 12V. Przy ustawieniu opcji "dimmer" w

> radiu na ON przewód ten służy do wykrywania czy masz włączone światła. Jeśli masz, włącza

> podświetlenie.

No własnie że nie zwarłem zadnego kabelka tylko w instrukcji pisze ze musi byc podłaczone po stacyjce zreszta w instrukcji od 5000ub tez tak pisało ale nic nie swieciło bo tam bya opcja ze wszystko mozna było wyłaczyc

Napisano

> No własnie że nie zwarłem zadnego kabelka tylko w instrukcji pisze ze musi byc podłaczone po

> stacyjce

To masz podłączony pomaranczowo-bialy przewód do +12V, czy nie?? Jeśli masz to go odłącz i bedziesz miał po problemie.

P.S. Jeszcze jedno? Piszesz ze swieci Ci sie podswietlenie po otwarciu panela- czy to znaczy ze zostawiasz wlaczone radio z uchylonym panelem?? :/

Napisano
  • Autor

> To masz podłączony pomaranczowo-bialy przewód do +12V, czy nie?? Jeśli masz to go odłącz i bedziesz

> miał po problemie.

> P.S. Jeszcze jedno? Piszesz ze swieci Ci sie podswietlenie po otwarciu panela- czy to znaczy ze

> zostawiasz wlaczone radio z uchylonym panelem?? :/

Nie nie zeby była jasnosc nie mam podłaczonego tego kabelka Jest podłaczony tylko żółty czyli stały plus do pamieci i czerwony plus . W instrukcji pisze ze własnie ten czerwony musi byc podłaczony po stacyjce zeby zapobiedz rozładowaniu akumulatora tzn napiecie musi sie pojawiac dopiero po przekreceniu kluczyka ja niestety ma stałe napiecie cały czas tak tez miałem wczesniej jak miałem model5000 i było Ok teraz niestety radio przy takim podłaczeniu caly czas bierze prad . Radio oczywiscie wyłaczam ale jak pisałem swieci sie zielona diodioda podswietaljaca wejscie na płyte . Dioda ta jest pod panelem . Panel sie nie swieci . gasnie tylko jak zdjeme calkiem panel a ja nie zawsze chce go wyjmowac bo po pierwsze auto trzymam w garazu a po drugie mocowanie panela jest takie "delikatne " ze boje sie ze po jakims czasie sie złamie albo wyrobi i bedzie lipa. Mysle ze teraz zrozumiesz o co mi chodzi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.