Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio Pionner DEH-1220 MP-zapytanie

Featured Replies

Napisano

Witajcie koledzy autokącikowicze.Od dawna mierzyłem się z zamiarem zakupu radyjka do auta.Nadarzyła się ku temu okazja-zakupy na raty w Leclercu[mam nadzieję,że udzielą mi kredytu ratalnego].Jest w ofercie radio Link do str.prod.Opłaca się kupić za 250zł czy polować na coś z USB?!

Pozdrawiam wink.gif

Napisano

Ja bym ci proponował abyś poszukał czegoś innego z półki ALPINE lub CLARION brzmienie i dźwięk ładny. Pionka nie polecam Kiedyś coś potrafiły lecz teraz już kupa jest i tylko ładny DISAGNE mają... A le i tak wybór należy do ciebie. drive.gif

Napisano

> Ja bym ci proponował abyś poszukał czegoś innego z półki ALPINE lub CLARION brzmienie i dźwięk

> ładny. Pionka nie polecam Kiedyś coś potrafiły lecz teraz już kupa jest i tylko ładny DISAGNE

> mają... A le i tak wybór należy do ciebie.

Zadam Ci pytanie. Czy w cenie do +/- 400zł za nowe radio można oczekiwać od przeciętnej instalacji CA różnicy w dźwięku?

Bo mi się wydaję że w tych granicach cenowych to raczej wyglądam trzeba się kierować aniżeli parametrami, bo te z reguły są bardzo podobne.

Napisano

> Witajcie koledzy autokącikowicze.Od dawna mierzyłem się z zamiarem zakupu radyjka do auta.Nadarzyła

> się ku temu okazja-zakupy na raty w Leclercu[mam nadzieję,że udzielą mi kredytu

> ratalnego].Jest w ofercie radio Link do str.prod.Opłaca się kupić za 250zł czy polować na coś

> z USB?!

> Pozdrawiam

Ja bym poczekał i szukał z USB praktyczne jest i wygoda wieksza jesli chodzi o muzyczke bo nagrywasz co chcesz i kiedy chcesz nie wydajac kasy na płytki no i pen o wiele wiecej muzy pomieści

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.