Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Żarówki od podświetlenia przycisku ECO.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Przestał mi świecić przycisk ECO w moim samochodzie (VB po lifcie). Kupiłem takie zwykłe żarówki do podświetlenia konsoli, ale okazały się za duże. W sklepie innych nie mają, a w Marimexie powiedzieli że "ta część jest nierozbieralna, a nowa to koszt 89zł". Wie ktoś może jakie to mają być żarówki i o jakim natężeniu?

Napisano

> Witam wszystkich. Przestał mi świecić przycisk ECO w moim samochodzie (VB po lifcie). Kupiłem takie

> zwykłe żarówki do podświetlenia konsoli, ale okazały się za duże. W sklepie innych nie mają, a

> w Marimexie powiedzieli że "ta część jest nierozbieralna, a nowa to koszt 89zł". Wie ktoś może

> jakie to mają być żarówki i o jakim natężeniu?

Niestety ta żarówka nie jest "łatwowymienialna" zlosnik.gif

porada

Napisano
  • Autor

Wszystko już mam rozłożone na czynniki pierwsze, dodatkowo przewiercone te luty. U mnie nie było żadnej żarówki, dlatego pytam jakie tam podchodzą smile.gif

Napisano

> Niestety ta żarówka nie jest "łatwowymienialna"

> porada

Kolega pytał o typ żarówki a nie o to jak wymienić. Skoro stwierdził, że ta co kupił nie pasuje, to chyba przycisk rozebrał... hehe.gif

Sam szukam takiej informacji, póki co nie dowiedziałem się (ludzie polecają LEDy, ale ja wolę żarówkę) i z braku czasu jeżdżę bez zlosnik.gif

Napisano

> Wszystko już mam rozłożone na czynniki pierwsze, dodatkowo przewiercone te luty. U mnie nie było

> żadnej żarówki, dlatego pytam jakie tam podchodzą

aaaaaa.... to nie wiem zlosnik.gif

Napisano

Dwa razy przepalała mi się "gwiazdka" w przycisku od klimy. Było to dawno i mogę źle pamiętać ale podobną żaróweczkę jaka jest tam potrzebna dostałem w sklepie z elektroniką - chyba to była 0,5W ale głowy nie dam.

Za drugim razem udało mi się po pieniądzach wyrwać cały przycisk i już się w rzeźbę nie bawiłem zlosnik.gif

Napisano

wymieniałem w przycisku awaryjnych

kupiłem żarówki całoszklane o takie i działa do dzisiaj

• 2 miesiące później...
Napisano

Miałem to samo. Po odwiedzeniu kilkunastu sklepów nie znalazłem żarówek tak małych. Teraz myślę nad rozwierceniem otworów w osłonie przycisku może wejdzie.

Napisano

Można zastosować żaróweczki od podświetlenia,radioodbiorników samochodowych.Ja takie montowałem w astrze od podświetlenia przycisków halogenów.Kupowałem je w sklepie elektronicznym.Żarówki 12 V.Przyciski są takie jak ECO.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.