Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyundai Matrix - przyciski

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Do czego służy przycisk w Matrixsie na desce rozdzielczej: kręcące się strzałeczki (jak znak ronda) a w środku duże drukowane A? Obok można znalźć przycis od klimy, zamkniętego obiegu, manual mode.

Serdeczności,

Gronek

Napisano

> Cześć,

> Do czego służy przycisk w Matrixsie na desce rozdzielczej: kręcące się strzałeczki (jak znak ronda)

> a w środku duże drukowane A? Obok można znalźć przycis od klimy, zamkniętego obiegu, manual

> mode.

> Serdeczności,

> Gronek

Podobno to system kontroli jakosci powietrza - ale na 100% nie wiem, ja mam manualna klimatyzacje w matrycy.

Napisano

> Podobno to system kontroli jakosci powietrza - ale na 100% nie wiem, ja mam manualna klimatyzacje w

> matrycy.

na pewno wink.gif

Napisano
  • Autor

Wielkie dzięki za pomoc.

A tak już z ciekawości czy dobrze myślę: jak elektronika stwierdzi, iż powietrze jest zanieczyszczone (powiedzmy, że jedzie się za starym Jelczem) to z automatu zmienia z obiegu otwartego na zamknięty? A gdy już przestanę znowu jechać to z powrotem na otwarty?

Napisano

> Wielkie dzięki za pomoc.

> A tak już z ciekawości czy dobrze myślę: jak elektronika stwierdzi, iż powietrze jest

> zanieczyszczone (powiedzmy, że jedzie się za starym Jelczem) to z automatu zmienia z obiegu

> otwartego na zamknięty? A gdy już przestanę znowu jechać to z powrotem na otwarty?

Tak to powinno dzialac. W drugim aucie mam ten system i jeszcze ani razu nie zadzialal - ale w sumie za smrodziarzami nie jechalem

Napisano

> Tak to powinno dzialac. W drugim aucie mam ten system i jeszcze ani razu nie zadzialal - ale w

> sumie za smrodziarzami nie jechalem

Może masz ten czujnik walnięty niewiem.gif, a może jeździsz od wczoraj zlosnik.gif a poważnie, weź kogoś do pomocy z jakąś motorynką albo chociaż gasnącą świeczką i sprawdź, bo nie wierzę, kiedy u mnie często przy cofaniu przełącza na obieg wewnętrzny. Natomiast jadąc blisko na czyimś ogonie, to prawie zawsze.

Napisano

> Może masz ten czujnik walnięty , a może jeździsz od wczoraj a poważnie, weź kogoś do pomocy z

> jakąś motorynką albo chociaż gasnącą świeczką i sprawdź, bo nie wierzę, kiedy u mnie często

> przy cofaniu przełącza na obieg wewnętrzny. Natomiast jadąc blisko na czyimś ogonie, to prawie

> zawsze.

No cofanie to oczywsicie- ale nie jestem pewien czy to nie funkcja samego climatronika, niezalezna od tego systemu hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.