Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szachownica na dachu CC

Featured Replies

Napisano

Witajcie otóż posiadam czerwone CC Sporting i mam trochę wyblaknięty dach .(spolerowałem ale za dużo nie pomogło) a wiec chciałbym to trochę ukryć i polepszyć wygląd mojego CC wpadłem na pomysł żeby na dachu zrobić szachownice .i oto teraz do was pytanie

czy szachownice naklejać czy malować . zastanawia mnie kwestia lakieru autka kiedy nakleję szachownice na dach czy nic się nie stanie .oraz co sadzicie o malowaniu dachu na biało czarno szachownica .malowanie dachu wydaje się z lekka ciężkie . Widziałem już kilka cento z szachownica jak to wygląda, ale nie wiem jak ma się to w praktyce ,Czekam na wasze porady i podpowiedzi pozdrawiam

PS. szukałem takiego tematu w wyszukiwarce ale nic nie znalazłem

Napisano

Siemasz

Jak chcesz szachownice to tylko naklejke wink.gif Najwygodniej i napewno taniej smile.gif Sam nad tym myslalem smile.gif

Napisano

Osobiście na twoim miejscu zrobiłbym szachownice czarno czerwona.

Kupujesz arkusz foli ORACAL ~12 PLN wycinasz kwadraty, naklejasz z pomocą wody i suszarki do włosów. Ja tak robiłem i fakt czasu troche pożera ale jakiś efektów niepożądanych nie mam.

Napisano

podepne sie pod temat mysle ze moze by caly czarny dach zrobic???

ja ma taki plan dodam ze bordo kolorek spineyes.gif

Napisano

da rade, trzeba tylko odpowiedni rozmiar arkusza miec i druga pare rak do pomocy, spytaj Drabka on ma czarny matt naklejany wlasnie na caly dachu, a o firmie ORCAL slyszalem kilka dobrych opini wink.gif

a co do szachownicy to tak jak pisza wyzej, dobra okleina wycinasz i samemu potem juz na auto wink.gif czarno biale to kult dla mnie, wiec nie wiem czy chcesz isc w ta strone wink.gif zobacz sobie CC Duronka on ma czerwony z dach z czarna szachownica, a moze tylko biala kratke na czerwony dach dac ? i do tego dodatki biale, jak fele czy lusterka? smile.gif

Napisano

wszystko dobrze tylko jest subtelna różnica zwana otchłanią naklejać ogromny arkusz a kwadraty 15x15 czy 10x10...

przy 10x10 czasmi mnie trafiało jak nie szło tak jak ma być zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

polecam bardziej folie

Avery 700 Premium Film New Generation - folia ploterowa

średniookresowa, trwałość 8 lat

Avery 700 Premium Film New Generation jest idealny do wielu średniookresowych wewnętrznych i zewnętrznych aplikacji z bardzo dobrą stabilnością wymiarową. Folia jest dostępna w rozszerzonej gamie standardowych kolorów.

mam wyklejona tą folia maske i dach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.