Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Punto nie pali :(

Featured Replies

Napisano

Witam!

Odebrałem w piątek od mechanika punciaka po dużej awarii, o której już pisałem na AK więc nie będę się powtarzał. Do dzisiaj wszystko było ok, teraz chciałem go uruchomić i kręci normalnie, ale nie może zaskoczyć! Mam już go powoli dość, ciągle coś się chrzani. Wszystko wydaje się być ok, kable po podłączane itp. Może czujnik jakiś nawalił? Ale to już by była totalna złośliwość z jego strony. Może coś pomożecie, bo nie chce mi się go znowu oddawać do mechanika, nie mam kiedy go zaciągnąć...

Napisano

> Witam!

> Odebrałem w piątek od mechanika punciaka po dużej awarii, o której już pisałem na AK więc nie będę

> się powtarzał. Do dzisiaj wszystko było ok, teraz chciałem go uruchomić i kręci normalnie, ale

> nie może zaskoczyć! Mam już go powoli dość, ciągle coś się chrzani. Wszystko wydaje się być

> ok, kable po podłączane itp. Może czujnik jakiś nawalił? Ale to już by była totalna złośliwość

> z jego strony. Może coś pomożecie, bo nie chce mi się go znowu oddawać do mechanika, nie mam

> kiedy go zaciągnąć...

być może czujnik położenia wału korbowego gdzieś nie styka sprawdź czy jest poprawnie podłączony i czy nie jest gdzieś przerwany.

Napisano

Miałem także podpowiedzieć o tym czujniku.U mnie były takie objawy,że co jakiś czas nie odpalał od pierwszego kopa.Kręcił normalnie,ale nie załapywał.Obojętnie czy był zimny czy ciepły to w trudnym dniu odpalał za 2 - 3 razem.Któregoś dnia w mieście odpalił chyba za 20 razem.Pojechałem pod kompa i wywaliło błąd czujnika prędkości obrotowej.Nie miałem czasu się bawić w : może zaśniedziałe styki czy inne sprawdzenia starego czujnika.Pan mi wymienił na poczekaniu,problem zniknął.

Tak teraz sobie myślę,że czujnik z racji położenia jest narażony na wodę,w zimę sól itp i po prostu pada.

Napisano
  • Autor

Też tak pomyślałem, sprawdzę jutro. Dziwna sprawa. Kropek się buntuje, że w końcu dostał trochę odpoczynku i mi fochy strzela ciągle, ale ja go nie zostawię smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.