Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Synchronizacja kluczyka

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam pytanie, Jako, że niedawno stałem się posiadaczem Punto MK1 75ELX 1995r, a poprzedni właściciel przez 15 lat nie zaprogramował kluczyka do centralnego zamka, ja chcę to zrobić tylko nie wiem jak. Mogę prosić o jakiś manual? Z góry dzięki.

Znalazłem manual do synchronizacji, jednak mi ona nie wychodzi. Tzn. trzymając wduszony guzik na odbiorniku "mruga" mi ta kontrolka, jednak gdy wduszę guzik na kluczyku to powinna przestać mrugać i zapalić się światłem ciągłym ta na odbiorniku a jednak nie przestaje mrugać. Co może być tego przyczyną? Baterie są dobre.

Napisano

> Nikt nie pomoże?

W mk1 kluczyk jest na podczerwień więc musisz nim celować w lampkę podsufitki. Ten centralny jest lipny bo za każdym razem otwierając/zamykając auto trzeba celować. Najlepiej to dołożyć zwykły moduł radiowy i problem z głowy.

Napisano
  • Autor

Celuje za każdym razem w odbiornik przy lampce, jednak on nie reaguje.

Napisano

> Celuje za każdym razem w odbiornik przy lampce, jednak on nie reaguje.

Hmm jeśli poprzedni właściciel nie zrobił tego przez 15 lat to nie sądzisz że coś jest uszkodzone? Poza tym taki pilot działa od nowości i nie trzeba przyuczać centralki do niego przez cały żywot auta.

Ja bym to olał i kupił centralkę radiową z pilotem scyzorykiem. Kilkanaście minut zabawy i efekt 100 razy lepszy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.