Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ładowanie?

Featured Replies

Napisano

Wczoraj po odpaleniu auta pokazała się kontrolka aku na desce. Dziś również świeci. Aku jest 1,5roczny. Auto jeździ na tyle dużo km aby doładować. Gdzie szukać przyczyny? Centa Futura miernik jest niby zielony, ale nie wiem czy można ufać tej kontrolce? Auto JTD.

Napisano

kontrolka akumulatora zwykle wskazuje uszkodzenie ukladu ladowania, a nie uszkodzenie akumulatora.

wez miernik za 10zl z marketu i sprawdz jakie napiecie masz na akumulatorze gdy swieci Ci sie kontrolka na desce.

Napisano
  • Autor

> kontrolka akumulatora zwykle wskazuje uszkodzenie ukladu ladowania, a nie uszkodzenie akumulatora.

> wez miernik za 10zl z marketu i sprawdz jakie napiecie masz na akumulatorze gdy swieci Ci sie

> kontrolka na desce.

Na wył aku ma 12.70, na odpalonym silniku pokazuje cuda, albo zero, albo 13. albo 17 icon_eek.gif

2 miesiące temu naprawiałem alternator możliwe że coś skopali. Jadę zaraz na reklamacje sciana.gif

Tylko czy ja przejadę 20km autem spineyes.gif

Napisano

> Tylko czy ja przejadę 20km autem

jak masz 17V na akumulatorze, to niedobrze, ale jak bez korkow przejedziesz 20km, to nic sie nie powinno stac.

Napisano

> Na wył aku ma 12.70, na odpalonym silniku pokazuje cuda, albo zero, albo 13. albo 17 ...

Miałem tak kiedyś w BXie - padł regulator napięcia - popatrz czy lampki gasną w odpowiedniej kolejności ...

Napisano
  • Autor

Pojechałem do warsztatu, diagnoza dioda?

Naprawili koszty 110zł + 50zł robocizna.

Wyjechali autem oglądam auto i znalazłem wgnieciony błotnik!!

Idę do właściciela i mówię co z tym robimy. Odpowiedział że to musiało tak być i koniec. Powiedziałem aby puścił nagranie z kamer....zaczęła się inna gadka. Jak się okazało chcieli podnieść auto za błotnik!

Właściciel nadal zaparte że to wygląda jak stare wgniecenie. W takim razie mówię dzwonie po policję zlosnik.gif koleś wymiękł i napisał oświadczenie z pieczątką oraz podpisem i mam jutro na 8 rano jechać do jego znajomego lakiernika/blacharza. Chciałem pieniądze bo nie wiem co to za majster i jak mi to zrobi sick.gif ale nie chciał dać kasy. I nie wiem co robić, jechać tam i zobaczyć co będzie chciał zrobić? Czy olać i jechać do jakiegoś specjalisty od wyciągania wgnieceń.

Ciągle pod górkę....

Napisano
  • Autor

> Miałem tak kiedyś w BXie - padł regulator napięcia - popatrz czy lampki gasną w odpowiedniej

> kolejności ...

U mnie dioda padła.

Napisano

110pln - dioda pad.gif chyba cały mostek w tej cenie smile.gif

Napisano

> Wyjechali autem oglądam auto i znalazłem wgnieciony błotnik!!

współczuje kolego, dlatego wszystko staram się robić sam, albo patrze na ręce jak robią,

moja rada: raz Cię oszukał to zrobi to drugi raz - tylko razem z kolegą lakiernikiem

Napisano
  • Autor

> 110pln - dioda chyba cały mostek w tej cenie

Dokładnie, cały mostek wink.gif

Napisano
  • Autor

> współczuje kolego, dlatego wszystko staram się robić sam, albo patrze na ręce jak robią,

> moja rada: raz Cię oszukał to zrobi to drugi raz - tylko razem z kolegą lakiernikiem

Nie bardzo lubię grzebać przy aucie wink.gif Już więcej tam nie pojade sick.gif

Napisano

> Nie bardzo lubię grzebać przy aucie Już więcej tam nie pojade

trzeba bylo dac znac by sie zrobilo biglaugh.gif z glosnikiem by sie tez podzialalo 20.GIF

Napisano
  • Autor

> trzeba bylo dac znac by sie zrobilo z glosnikiem by sie tez podzialalo

Teraz mi to mówisz kara.gif

offtopic.gifgrinser006.gif

EDIT:

Chcesz i masz, koniec spamowania

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.