Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z kierunkowskazem

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów. Pojawił się problem z kierunkowskazem lewym, gdy go włączam to działają obie strony jak awaryjne, a prawy działa normalnie. Może ktoś miał taki problem, bo na razie nawet nie wiem od czego zacząć. Dodam jeszcze że gdy działa ten felerny kierunek, to słychać pykanie przerywacza od awaryjnych. Sprawa jest trochę pilna, bo musze to jeszcze dzisiaj naprawić. Z góry dziękuje za porady.

Napisano

> Witam kolegów. Pojawił się problem z kierunkowskazem lewym, gdy go włączam to działają obie strony

> jak awaryjne, a prawy działa normalnie. Może ktoś miał taki problem, bo na razie nawet nie

> wiem od czego zacząć. Dodam jeszcze że gdy działa ten felerny kierunek, to słychać pykanie

> przerywacza od awaryjnych. Sprawa jest trochę pilna, bo musze to jeszcze dzisiaj naprawić. Z

> góry dziękuje za porady.

20.GIF

Był kiedyś wątek na ten temat. Najpierw sprawdź włącznik awaryjnych. Rozbierz i obejrzyj wnętrze. Jeżeli ta ruchoma kotwa jest ok, to pozostaje wymiana włącznika kierunków. Koszt coś ok 32 zł. Wyłącznik zespolony w naszych bolidach jest dzielony , więc wymienia się tylko potrzebną połowę, w Twoim przypadku tą z kierunkami.

Powodzenia.

Napisano
  • Autor

No więc tak: przełącznik kierunkowskazów sprawdzony - ok, wyłącznik awaryjnych -ok, złożyłem wszystko do kupy i nagle zaczeło działać jak należy - teraz już zgłupiałem całkowicie i zastanawiam się co dalej, bo to może powrócić. Moje podejrzenia padły teraz na przerywacz, niestety nie znam jego budowy i nie wiem czy taka usterka jest w ogóle możliwa, może ktoś zweryfikuje moje podejrzenia?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.