Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

stopka

Featured Replies

Napisano

mam stopkę na tylniej szybie która mi się złanała. chce ją odczepić i musze chyba odciąć kable od tej stopki. majsterkowiczem to ja nie jestem dlatego boje się że jak odetne ten kabel to boje się żeby niczego nie schszanić żeby np. coś nie przestało działać (to pod co jest podłączona stopka) ni nic się nie stanie jak odetnę te kable od stopki?

Napisano

> mam stopkę na tylniej szybie która mi się złanała. chce ją odczepić i musze chyba odciąć kable od

> tej stopki. majsterkowiczem to ja nie jestem dlatego boje się że jak odetne ten kabel to boje

> się żeby niczego nie schszanić żeby np. coś nie przestało działać (to pod co jest podłączona

> stopka) ni nic się nie stanie jak odetnę te kable od stopki?

Łaskawie nic nie pogrubię grinser006.gif

Weź czasem przeczytaj to co napisałeś 270751858-jezyk.gif

A co do meritum - to możesz uciąć te przewody - tylko niech kochanka, żona nie wciska w tym czasie pedału hamulca wink.gif

Napisano

> mam stopkę na tylniej szybie która mi się złanała. chce ją odczepić i musze chyba odciąć kable od

> tej stopki. majsterkowiczem to ja nie jestem dlatego boje się że jak odetne ten kabel to boje

> się żeby niczego nie schszanić żeby np. coś nie przestało działać (to pod co jest podłączona

> stopka) ni nic się nie stanie jak odetnę te kable od stopki?

facepalm.gif

to musisz mieć super stopkę na tej tylnej szybie jesli ta stopka Ci złamała tylną szybę i żeby nic nie schrzanić musisz odciąć kable od tej stopki tylko jak już odetniesz kabelki od tej stopki to musisz uważać czy zadziała Ci cewka zapłonowa bo inaczej gaźnik nie zagada i pompa paliwa dostanie zwarcia a zawór upustowy może uderzyć w czujnik hallotronowy no i wtedy może być problem z przełącznikiem zespolonym bo styki stopki tej co kabelki od niej chcesz odciać mogą zrobić zwarcie przy ogrzewaniu tylnej szyby co to się złamała a wtedy to już niestety zapłonu nie włączysz bo zwarte styki przerywacza będą Ci rozładowywały akumulator a ciągłe ładowanie akumulatora może spowodować uszkodzenia alternatora...

więc pod zadnym pozorem nie odcinaj kabelków od stopki jeśli szyba jest pęknięta...

hmm.gif

Napisano

jak potrzebujesz - tnij. pojedynczo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.