Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

uno clip 146c7000- Popychacze

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

Od 3 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Uno Clip i w związku z tym mam pytanie: czy orientuje się ktoś jakie popychacze zaworowe ma clip??? Bo jeszcze nie miałem okazji demontować pokrywy zaworowej

Ewentualnie prosił bym o jakieś parametry do ich regulacji confused.gif

Napisano

> Witam wszystkich

> Od 3 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Uno Clip i w związku z tym mam pytanie: czy orientuje się

> ktoś jakie popychacze zaworowe ma clip??? Bo jeszcze nie miałem okazji demontować pokrywy

> zaworowej

> Ewentualnie prosił bym o jakieś parametry do ich regulacji

takie same jak fiat 127...ta sama glowica i zawory...dol zreszta tez taki sam smile.gif Jak bys pierscienie chcial kupowac to wlasnie do fiata 127 o poj 1050

Napisano
  • Autor

> takie same jak fiat 127...ta sama glowica i zawory...dol zreszta tez taki sam Jak bys pierscienie

> chcial kupowac to wlasnie do fiata 127 o poj 1050

czyli regulacja na wspaniałych płytkach???

Napisano

> czyli regulacja na wspaniałych płytkach???

yep...generalnie to jest silnik o pojemnosci 1050 z fiata 127 ale zeby bylo nizsze ubezpieczenie to "oszukali" pojemnosc na 994...To jest ten sam silnik tylko przerobiony na wtrysk a nie na gazniku...

Napisano
  • Autor

> yep...generalnie to jest silnik o pojemnosci 1050 z fiata 127 ale zeby bylo nizsze ubezpieczenie to

> "oszukali" pojemnosc na 994...To jest ten sam silnik tylko przerobiony na wtrysk a nie na

> gazniku...

ale generalnie nie mogę narzekać na niego nawet udana konstrukcja tylko w zimie miałem masakrę ale teraz problem rozwiązany (dogrzewacz od TDI)

Napisano

> ale generalnie nie mogę narzekać na niego nawet udana konstrukcja tylko w zimie miałem masakrę ale

> teraz problem rozwiązany (dogrzewacz od TDI)

bardzo udana chociaz narzekaja ci co go nie znaja...mialem go u siebie do czasu swapa na 1.2 16V i nigdy mnie nie zawiodl...raz jak mi sie masa poluzowala ale to przez moje zaniedbanie smile.gif Jak cos to mam swoj silniczek na sprzedaz caly komplet za 500 smile.gif

Napisano
  • Autor

> bardzo udana chociaz narzekaja ci co go nie znaja...mialem go u siebie do czasu swapa na 1.2 16V i

> nigdy mnie nie zawiodl...raz jak mi sie masa poluzowala ale to przez moje zaniedbanie Jak cos

> to mam swoj silniczek na sprzedaz caly komplet za 500

ja mam w nim LPG od jakiś 2 lat ( około 90 tyś. km) i bez zarzutów tylko oleje, filtry i śmiga.

Zaczyna mi połykać olej troszke bo tak na 5000 km litrę trzeba dolać za to pytam o te popychacze bo myślę głowicę zedrzeć, uszczelniacze wymienić zrobić zaworówkę no i od razu polerkę kanałów.

Myślałem nad swapem 1.4 TDI od skody ale dużo kombinacji (hamulce zawieszenie no i buda na ramie wzmocniona)

Napisano

nadal masz zablokowane privy,nie moge ci odpisac...generalnie do wiosny zapewne silnik bedzie stal w garazu

Napisano
  • Autor

> nadal masz zablokowane privy,nie moge ci odpisac...generalnie do wiosny zapewne silnik bedzie stal

> w garazu

już wszystko gra nie zauwarzyłem w ustawieniach tej opcji

Napisano

> czyli regulacja na wspaniałych płytkach???

tak, plytki od Fiata Coupe 2.0 20v T

Napisano

> teraz problem rozwiązany (dogrzewacz od TDI)

moglbys cos wiecej napisac?

Napisano
  • Autor

> chyba sobie jednak daruje inwestowanie w Clipa...

Ja tylko kupiłem przekaźniki i wyłącznik termiczny więc mnie się opłaciło

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.