Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

głowica 1.2 SPI, a MPI

Featured Replies

Napisano

wiem, wiem bylo, ale szukajka nie znajduje :/ albo ja szukac nie umiem :/ w faq tez nie ma. wiec do rzeczy. planuje do mojego 1.1 zasadzic gore od 1.2. i pytanie takie, czy glowica od SPIi MPI rozni sie tylko walkiem, tzn, ze w MPI jest 866, a w SPI jakies inne dziadostwo?? jak bym kupil glowke SPI i przeszczepil jej walek 866, to byloby to samo?? jak jest z wielkoscia zaworow?? kolektor ssacy, ze od MPI to wiem, wtryski chyba te plastikowe pomaranczowe, tak?? pompa 3 bary...a listwa wtryskowa?? i komp jaki?? ten od MPI bedzie mial inny punkt zaplonu, wiec kicha, a od 1.1 SPI inaczej bedzie paliwem lal...wiem, ze trzeba bedzie to wystroic, ale tak na parzyszlosc co bedzie lepsze?? w ogole prosilbym kogos, kto ma doswiadczenie w tym temacie, zeby mi pomogl i podpowiedzial...bo nie chce zrobic czegos, i zeby pozniej sie okazalo, ze moznabylo lepiej... z gory dzieki za odpowiedzi smile.gif

P.S. i bez glupich odpowiedzi prosze...kazdy moze miec watpliwosci, a kto pyta nie bladzi...podobno sciana.gif

Napisano

Komputer musisz kupić od 1.2 MPI 75, czyli konkretnie IAW 8F 5T. Na 1.1 SPI też odpali ale nie bedzie to jechać. Głowica rózni się wałkiem i wielkością kanałów ssących, mozliwe ze czyms jeszcze ale nie pamietam wink.gif Lepiej kup od razu kompletna glowice 1.2 MPI 75 zamiast bawic sie w jakąś rzeźbe.

Swego czasu jeździłem troche na kompie od 1.1 SPI ale róznica jest ogromna, nie ma sensu wkładać głowicy bez odpowiedniego komputera.

Napisano
  • Autor

> porównanie głowic

dzia smile.gif co do glowic wszystko jasne smile.gif

a z tym kompem. jak wloze od 1.2 MPI to trzeba bedzie chyba przemapowac zaplon?? czy jest tak samo jak w 1.1 tylko czujnik halla jest w innym miejscu i bedzie gralo

Napisano

Nie trzeba nic robić. Tylko kompy różnią się jednym pinem i prawdopodobnie będzie Ci prąd uciekać, róznica jest chyba w pinie 26.

Napisano
  • Autor

> Nie trzeba nic robić. Tylko kompy różnią się jednym pinem i prawdopodobnie będzie Ci prąd uciekać,

> róznica jest chyba w pinie 26.

wlasnie gdziesz czytalem o tym, ze trzeba przewod przeciac we wtyczce do kompa...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.