Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z pompką spryskiwacza

Featured Replies

Napisano

Drodzy koledzy i kolezanki, poszukuje schematu gdzie znajduje sie pompka spryskiwacza szyby przedniej w megane '96. cos mi sie wydaje ze umarla i chcialbym to sprawdzic

Napisano

Pompka razem ze zbiorniczkiem znajduje się za prawym przednim błotnikiem.Skręcasz koła maksymalnie w prawo,odchylasz plastikowe nadkole i już masz dojście do pompki.Poniżej kilka fotek i mały opis.

http://img185.imageshack.us/i/30622092zs7.jpg/

http://img265.imageshack.us/i/26373139pi5.jpg/

Sprawdź styki,często śniedzieją.

Napisano

> Drodzy koledzy i kolezanki, poszukuje schematu gdzie znajduje sie pompka spryskiwacza szyby

> przedniej w megane '96. cos mi sie wydaje ze umarla i chcialbym to sprawdzic

Jedna z typowych usterek francuzów.Dotyczy to Renault,Peugeota,Citroena, bo pompka ta sama.Ja swoją wymieniłem na nową w zeszłym tygodniu.Psika teraz jak ta lala. zlosnik.gifStarą naprawiłem zgodnie z tymi instrukcjami:

instrukcja nr 1

instrukcja nr 2

Mam teraz zapasową. zlosnik.gif

Napisano

> Drodzy koledzy i kolezanki, poszukuje schematu gdzie znajduje sie pompka spryskiwacza szyby

> przedniej w megane '96. cos mi sie wydaje ze umarla i chcialbym to sprawdzic

Kiedy umarła?

moja w clio zeszłej zimy umierała poniżej 0 a potem ożywała, w lato wyczyściłem styki, spryskałem smarem miedziowym i dodatkowo zaizolowałem połączenie taśmą. Dziś przy -18 działała jak należy ;D

Napisano
  • Autor

> Kiedy umarła?

> moja w clio zeszłej zimy umierała poniżej 0 a potem ożywała, w lato wyczyściłem styki, spryskałem

> smarem miedziowym i dodatkowo zaizolowałem połączenie taśmą. Dziś przy -18 działała jak

> należy ;D

umarlo jej sie w piatek przy -5. 3 godziny temu bylo +2 i dalej nie dziala. zeszlej zimy nie mialem z nia problemow, nawet przy -30 dzialala bez zarzutu ok.gif

Napisano
  • Autor

> Kiedy umarła?

> moja w clio zeszłej zimy umierała poniżej 0 a potem ożywała, w lato wyczyściłem styki, spryskałem

> smarem miedziowym i dodatkowo zaizolowałem połączenie taśmą. Dziś przy -18 działała jak

> należy ;D

i po problemie. okazalo sie ze poprostu zamarla hehe.gif tylko dziwne bo bylo tylko -10 stopni niewiem.gif. na szczescie przez ostatnie 2 dni jest cieplo, az 2 stopnie i ozyla hehe.gif

Napisano

> i po problemie. okazalo sie ze poprostu zamarla tylko dziwne bo bylo tylko -10 stopni . na

> szczescie przez ostatnie 2 dni jest cieplo, az 2 stopnie i ozyla

czyli muszisz poprawic styki, bo jak zmarznie znowu przestanie działac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.